DIGITALE INFODAG 2 september 2020


De corona-crisis bracht heel wat uitdagingen, maar ook enkele kansen, ook voor ons! SYNTRA Midden-Vlaanderen heeft zich op ‘turbo-speed’ gedigitaliseerd, zodat onze cursisten vanop afstand de lessen konden volgen. Meer dan 50% van de lessen is zo de voorbije maanden opgevangen. Deze golf van digitalisatie is momenteel ook van toepassing op de events van SYNTRA. Op 27 juni 2020 organiseerden we daarom de allereerste digitale infodag, met meer dan 120 live infosessies. 

Wegens het grote succes zullen we op woensdagavond 2 september 2020 nog een extra infosessie inplannen. Meer info volgt binnenkort. 

Zit je ondertussen op je honger? Neem dan zeker nog eens een kijkje op onze infodag website, met tal van foto's, video's en getuigenissen over onze opleidingen: www.infodag-syntra.be.

Binnenkort plaatsen we ook de opnames van de infosessies online. 

 

DIGITALE INFODAG

Onze allereerste digitale infodag op 27 juni 2020 was een groot succes! Bedankt aan allen om erbij te zijn. 

Heb je het gemist? Geen nood, binnenkort plaatsen we de opnames van de infosessies online.

Infodagen juni 2015

Kom in de tweede week van juni naar onze infodagen. Zowel in campus Aalst, Asse, Gent, Oudenaarde als Sint-Niklaas kan je de sfeer opsnuiven op de campus, de opleidingslokalen bezoeken en een praatje slaan met onze docenten. Vuur gerust al je vragen over onze opleidingen op ons af.

Infodagen eind augustus 2014

Eind augustus vinden er infodagen plaats in onze vijf campussen. De ideale gelegenheid om kennis te maken met je docenten en alles te vragen wat je te weten wil komen over de opleiding van jouw keuze. Ben je er nog niet helemaal uit welke opleiding jou het meeste ligt?

Met de steun van