Kom op zaterdag 21 april 2018 tussen 10 uur en 15 uur naar de infodag in onze 4 campussen in Aalst, Asse, Gent en Sint-Niklaas. Dit jaar zet elke campus een aantal opleidingen in de kijker en kan je deelnemen aan interactieve workshops en demo’s. Met algemene vragen over ons voltallig opleidingsaanbod kan je in elke campus terecht. Wil je graag meer weten over de combinatie van werken en leren? Ons team Duaal Leren staat voor je klaar! Ontdek alles wat je wil weten over het al doende leren van een vak in de praktijk.
Druk, druk, druk heeft hij het. Hij combineert een job in de verzekeringen met zijn hobby in de fitness én heeft de handen meer dan vol met de opstart van zijn online bakkerij “Boris Bake Boutique’. Omdat we ook niet vies van zijn van een alliteratie: de bodybuildende bakker zag je onlangs het beste van zichzelf geven in ‘Bake Off Vlaanderen’. Een televisieprogramma waarin amateurbakkers het tegen elkaar opnemen.
Als je de wijnzaak van Johan en Kathleen binnenstapt, voel je je meteen welkom. Hun opzet om wijn te verkopen in een knusse, huiselijke sfeer kan je op zijn minst geslaagd noemen. Een leemte in de wijnwereld die Johan wilde opvullen nadat hij zijn diploma “sommelier-conseil” behaalde aan de Vlaamse Wijnacademie.
Ben jij dé starter van het jaar? Sleep jij de felbegeerde hoofdprijs in de wacht?
Dit bericht gaat over: word je starter van het jaar
Geschreven op 20 december 2017
Onze campussen nemen vakantie vanaf maandag 25/12 tot en met dinsdag 2/1. Vanaf woensdag 3/1/18 vliegen we er weer in!
Dit bericht gaat over: eindejaarswensen syntra

Pagina's