Geschreven op 10 april 2018
Met de resem opleidingen die Aster volgde aan SYNTRA Midden-Vlaanderen zou hij met gemak onze nieuwe mascotte kunnen worden. De lijst is impressionant: podiumtechnieken, polyvalent administratief bediende, social media professional, bedrijfsbeheer tot zelfs cosmetisch beroepsmasseur. Tijdens het gesprek wordt snel duidelijk dat Aster niet voor één gat te vangen is. Momenteel heeft hij het druk met zijn uniek project Fonkel waarbij hij ‘silent disco’ in België introduceert. Silent disco is een concept waarbij de koptelefoons de speakers vervangen en geluidsoverlast dus geen probleem meer vormt.
Geschreven op 10 april 2018
Duiken in koraalriffen? Rondwandelen in de Taj Mahal? Dat kan tegenwoordig simpelweg vanuit je luie zetel, dankzij virtual reality. De technologie duikt stilaan overal op. Philippe Taboureau heeft een passie voor animatie en volgt momenteel de opleiding 'Virtual Reality 360° producer'.
Ben je minstens 45 jaar en ben je sinds midden maart gestart als zelfstandige in hoofdberoep? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een transitiepremie. De Vlaamse Overheid wil met die premie ondernemers in spe stimuleren om de sprong te wagen. Concreet komt het erop neer dat je gedurende twee jaar een premie kan krijgen terwijl je je zaak opstart en op het moment dat de werkloosheidsuitkering wegvalt.
Dit bericht gaat over: transitiepremie voor zelfstandigen
Jean-François Cheyns is zaakvoerder van MobilityPlus: een bedrijf dat elektrisch rijden makkelijk wil maken door de installatie en het beheer van laadpalen. Zijn stokpaardjes? Duurzame mobiliteit en energie-efficiëntie.
Kom op zaterdag 21 april 2018 tussen 10 uur en 15 uur naar de infodag in onze 4 campussen in Aalst, Asse, Gent en Sint-Niklaas. Dit jaar zet elke campus een aantal opleidingen in de kijker en kan je deelnemen aan interactieve workshops en demo’s. Met algemene vragen over ons voltallig opleidingsaanbod kan je in elke campus terecht. Wil je graag meer weten over de combinatie van werken en leren? Ons team Duaal Leren staat voor je klaar! Ontdek alles wat je wil weten over het al doende leren van een vak in de praktijk.

Pagina's