Kom op 9 november 2017 naar de beurs in Ondernemen in Vlaanderen in Flanders Expo Gent. Hét event voor iedereen met ondernemersbloed: elke pre-starter, starter en jonge ondernemer kan er informatie en advies inwinnen over de opstarter en uitbouw van zijn of haar onderneming.
Dit bericht gaat over: ondernemen in vlaanderen
Jasper Van Papeghem, ex-cursist sommelier-conseil aan de Vlaamse Wijnacademie won afgelopen zondag de finale van het Belgische kampioenschap voor sommeliers.
Dit bericht gaat over: de vlaamse wijnacademie, opleiding sommelier
Geschreven op 12 oktober 2017
Het runnen van een woonzorgcentrum is een complexe en veelomvattende job. Als beheerder van een woonzorgcentrum word je geconfronteerd met een uitgebreide wetgeving en mag je tegelijkertijd ook de menselijke kant niet uit het oog verliezen.
Dit bericht gaat over: beheerder woonzorgcentrum
Mathias Roelands, ex-cursist sportverzorger, behaalde in juni goud op het wereldkampioenschap massage in Kopenhagen. Het was zijn docent Bart Willockx met wie hij een goeie band heeft, die Mathias mee op sleeptouw nam. Intussen nam Mathias voetbalsterren als Axel Witsel, Michy Batshuayi en Dries Mertens al onder handen.
Dit bericht gaat over: fitnessbegeleider, sportverzorger
Mercedes Wolters combineert drie jobs die mijlenver van elkaar staan: ze werkt halftijds als bediende, is psychologe in bijberoep en daarnaast leeft ze zich uit als make-up artist voor fotoshoots. Het is voor die laatste job dat ze een opleiding volgde bij SYNTRA Midden-Vlaanderen.

Pagina's