Onze cursisten uit de voltijdse dagopleiding schoonheidsspecialist geven in campus Gent en Sint-Niklaas manicures voor amper € 10. De opbrengst gaat integraal naar Villa Omaar, een therapeutisch open huis voor jongeren die het psychisch moeilijker hebben.
De Nederlandse Nikki Weststrate is er eentje met pit. Als grafisch vormgeefster wilde ze zich verder verdiepen in het digitale luik. Ze schreef zich in voor de opleiding UX Designer en zei meteen volmondig “ja” toen ze gevraagd werd om het design van de SYNTRA-website onder handen te nemen. Angst om te ondernemen is haar volledig vreemd.
Geschreven op 14 november 2017
De regering keurde een maatregel goed waardoor zelfstandigen een extra mogelijkheid krijgen om hun pensioen op te bouwen.
Het was eerder toevallig dat Tommy Rottiers in de vastgoed belandde maar eens hij van de job geproefd had, beet hij zich er meteen in vast. Vastbesloten om een professional in de sector te worden, schreef hij zich in voor de opleiding vastgoedmakelaar in campus Asse. Intussen is hij al 5 jaar aan de slag bij een immokantoor in Londerzeel.
Dit bericht gaat over: vastgoedmakelaar
Geschreven op 8 november 2017

Pagina's