UPDATE: Op woensdag 30 maart was er in Iedereen Beroemd op Eén een samenvatting van de wedstrijd te zien. Voor de mensen die de aflevering gemist hebben, herbekijk hier het fragment.


Leerjongeren Diether De Latte en Lucas Beeckman wonnen de hoofdprijs in horecawedstrijd “Cup Cuisine 2016”. De koks in opleiding hebben de felbegeerde stageplaats verdiend in restaurant The Jane van Sergio Herman.

Op maandag 14 maart namen 12 jongeren uit de horecaopleiding het tegen elkaar op in de wedstrijd “Cup Cuisine 2016”. Op basis van vooraf opgelegde basisingrediënten maakten de leerlingen-koks een eigen creatie voor vier personen

De prestaties werden beoordeeld door verschillende politieke gasten zoals Luc Asselman, Koen Daniels, Francesco Vanderjeugd en Robrecht Bothuyne. Aan het hoofd van de jury stond Guus Coppens, oud-leerling en winnaar van het populaire televisieprogramma Mijn Pop-Up Restaurant 2015.

Dikke proficat aan Diether en Lucas!

Dit bericht gaat over: cup cuisine

Horeca

Droom je ervan om een eigen horecazaak uit de grond te stampen? Volg een opleiding bij SYNTRA Midden-Vlaanderen en leer koken van échte chefs! Ook als je reeds in de sector zit en je talenten verder wil ontwikkelen, blijf je bij SYNTRA Midden-Vlaanderen niet op je honger zitten. Verleg je grenzen in de kookkunst met één van onze gespecialiseerde bijscholingen.