Zowat de helft van de Belgische bedrijven schakelt tablets in voor bedrijfsactiviteiten en 76 procent gebruikt smartphones.  Eén op vier is al (deels) overgeschakeld naar cloud computing. Dat blijkt uit een onderzoek bij 400 Belgische Bedrijven van Smart Business Strategies.

Het mobiele kantoor zet zich door. Momenteel biedt 34 procent van de bedrijven werknemers standaard een mobiel toestel aan. Meestal is dat een laptop soms ook een tablet-pc. Daarmee steken de bedrijven met een 'mobiele aanpak' (iedereen standaard een mobiele pc) dit jaar voor het eerst de bedrijven met een 'vaste aanpak' (iedereen standaard een desktop-pc) voorbij.

Dit bericht gaat over: gebruik tablets bedrijfsactiviteiten, cursus iPad

Web, mobiel en grafische software

Zou je graag de wondere wereld van het wijde web exploreren? Wil je leren goochelen met mobiele toepassingen? Of wil je aan de slag met grafische software? Of je nu op zoek bent naar tips en tricks om je praktische kennis bij te schaven of een basisopleiding waarmee je professioneel aan de slag kan, SYNTRA Midden-Vlaanderen heeft alle expertise in huis om een uitgebreid en kwalitatief opleidingsaanbod te garanderen.