Herfstverlof 2020

Naar jaarlijkse gewoonte sluiten wij onze campussen tijdens het herfstverlof. 


Dit jaar valt het herfstverlof van maandag 2 november 2020 t.e.m. zondag 8 november 2020. 

Wegens de huidige covid-19 toestand werd beslist om voor het Onderwijs het herfstverlof te verlengen tot zondag 15 november 2020.

 

Wat is de impact hiervan op onze cursussen?

De verlenging van het herfstverlof is enkel van toepassing op leerlingen Leertijd! Voor onze ondernemerschapstrajecten en in de trainingen van NXT-PRO volgen we de richtlijnen die opgemaakt werden in samenspraak met het Departement Werk en Sociale Economie.

Concreet betekent dit:

  • Voor leerlingen Leertijd: er is geen les van maandag 2 november t.e.m. zondag 15 november. Tijdens de week van 2 november tot en met 8 november geldt de normale schoolvakantieregeling. Wie in de week van 9 november wil werken, neemt contact op met zijn/ haar competentiecoach. Hij/zij zal hiervoor een onderling akkoord moeten opmaken.
  • Voor cursisten PACT: de lessen gaan terug van start vanaf maandag 9 november 2020. Onze lessen worden maximaal vervangen door online lessen (code rood). Meer info op deze link. 
  • Voor cursisten ondernemerschapstrajecten (voltijdse dag-  / avondonderwijs): de lessen gaan terug van start vanaf maandag 9 november 2020. Onze lessen worden maximaal vervangen door online lessen. Meer info op deze link. 

 

Ons klantencentrum blijft beschikbaar tijdens het verlof. Je kunt hen contacteren op het nummer  078/157 158 of via de support-knop onderaan. 

Wij wensen iedereen een goed verlof toe in goede gezondheid. 

Het SYNTRA team.

 

Dit bericht gaat over: verlof
Dit bericht werd aangemaakt op 28 oktober 2020.

Met de steun van