In ons land is er een gemis aan een organisatie waar professionals uit de interieursector bij elkaar terecht kunnen. Vaak zijn deze interieuradviseurs zelfstandigen met een éénmanszaak en hebben zij te kampen met dezelfde hindernissen en vragen. In Room7 kunnen ze vanaf nu terecht bij collega’s om in een open sfeer concrete vragen te stellen en hun eigen kennis en ervaringen te delen. Die kruisbestuiving werkt aanstekelijk en resulteert in een win-win-situatie. Daarnaast wil Room7 het beroep ook zichtbaarder maken naar de buitenwereld toe en nauwere samenwerkingen creëren met ander professionals in de sector.

De leden van Room7 komen om de twee maanden samen rond vooraf vastgelegde thema’s die eigen zijn aan hun sector. Bv 'Hoe klanten werven', 'Waaruit bestaat het werk van een interieurstylist'...
Daarnaast worden er geregeld extra activiteiten georganiseerd (bedrijfsbezoek, workshop of beursbezoek).

Wie kan lid worden?
Creatieve professionals die vol- of deeltijds interieuradvies geven en die een erkende opleiding hebben genoten. Een BTW-nummer is een vereiste.

Waar?
Room7 is te vinden via Facebook op https://www.facebook.com/room7netwerkvoorinterieuradviseurs

Dit bericht gaat over: Room7

Interieur, decoratie en etalage

Ben jij een conceptueel denker en is het inrichten van ruimtes helemaal jouw ding? Zou je je creatief talent graag botvieren? Ontdek dan onze opleidingen in de sector "Interieur, Decoratie en Etalage". De docenten zijn experten in hun vak en geven les vanuit hun eigen professionele ervaringen. Onder het motto 'al doende leert men', focussen onze opleidingen vooral op de praktijk.