Jong en ambitieus? Doe mee aan onze bootcamp ondernemerschap

Net afgestudeerd en op zoek naar een job? Maar draaien jouw dromen ook eerder rond een eigen zaak, dan over een klassieke job bij een bedrijf? Dan hebben we goed nieuws!

Op 11 september zijn wij present op de pop-up van Stad Gent 'Klaar voor take-off', met de workshop 'Bootcamp ondernemerschap'. De workshop die je helpt klaarstomen om jouw ideeën rond ondernemen effectief vorm te geven, zodat je helemaal klaar bent voor de start!  

Wat mag je verwachten? 

Een wijze WORKshop van 9 tot 17u30, waarbij we samen antwoorden zoeken op de vragen: Hoe ondernemend ben jij? Wat komt er allemaal kijken bij zelf een zaak opstarten? Welke vaardigheden heeft een ondernemer nodig?

Je krijgt ondernemersverhalen uit de eerste hand en kan je eigen ondernemerscapaciteiten testen. De coach geeft je de nodige feedback.

Met als hoogtepunt in de namiddag een urban game in de Gentse binnenstad, op zoek naar de ondernemer in jezelf. 

 

Ready to take-off?  Schrijf je dan in via deze link: https://stad.gent/nl/werken-ondernemen/nieuws-evenementen/op-zoek-naar-je-eerste-job-kom-langs-onze-pop-klaar-voor-take#49964

 

Wat is de pop-up 'Klaar voor take-off?'

De pop-up is een initiatief van Stad Gent voor afgestudeerden die op zoek zijn die op zoek zijn naar een eerste job. Van 6 juli 2020 tot 30 oktober 2020 kun je de pop-up een bezoekje brengen in de Brabantdam, waar diverse consulenten je vooruit helpen via tips, advies en workshops. 

Meer info over de pop-up: https://stad.gent/nl/werken-ondernemen/nieuws-evenementen/op-zoek-naar-je-eerste-job-kom-langs-onze-pop-klaar-voor-take

Dit bericht werd aangemaakt op 4 september 2020.

Met de steun van