Nieuw: (Er)ken je talent!

Je goed voelen op het werk krijgt de laatste jaren steeds meer aandacht. En terecht! Niet enkel voor jou is het belangrijk, ook voor je werkgever. Maar je goed voelen is meer dan alleen een positief gevoel. Het draait ook om iets doen dat je graag doet én waarbij je jouw talenten maximaal kan inzetten. Vooral dit laatste wordt dikwijls over het hoofd gezien. Tot nu.

Haal het beste uit jezelf via loopbaanbegeleiding

Sinds kort organiseert SYNTRA Midden-Vlaanderen ook loopbaanbegeleiding. Via een beknopt, intens traject gaan we dieper in op jouw (werk)persoonlijkheid, waar je energie van krijgt en wat je sterktes zijn. Door te weten wie je bent, sta je sterker in de schoenen om te worden wat je wil. Of dat nu bij je huidige of een nieuwe werkgever is, dat bepaal jij zelf. Met dit traject bieden we je een kompas aan, zodat je steeds zelf kan oriënteren richting je ideale loopbaan – nu en in de toekomst.

Ben je benieuwd naar wat loopbaanbegeleiding inhoudt?

Neem dan deel aan onze gratis webinar op 20 oktober (van 19u tot 20u). We geven meer uitleg over het traject, onze methode en loopbaancheques, en beantwoorden ook al jouw vragen natuurlijk.

Ben je ingeschreven? Dan sturen wij je daags op voorhand de link om de webinar mee te volgen.

Dit bericht werd aangemaakt op 9 oktober 2020.

Met de steun van