Dag van de trainer

Dag van de trainer

Op 15 december 2012 organiseert de Vlaamse Trainersschool (VTS) de vijfde editie van de Dag van de Trainer. Net als tijdens de edities van 2004, 2006, 2008 en 2010 richten we ons tot alle trainers in Vlaanderen, zowel gediplomeerde als (nog) niet gediplomeerde!
 

Fietsmecanicien Timothy schoolt zich bij tot wielerverzorger

Timothy Geldhof was aan de slag als mecanicien bij een jeugdwielerploeg toen zijn ploeg met een tekort aan wielerverzorgers kampte. Gepassioneerd door wielersport, besloot hij om zich te specialiseren in de logistieke, fysieke en mentale verzorging van wielrenners. 

SYNTRA Midden-Vlaanderen organiseert gastcolleges rond wielersport

Van Lancker, Smets, Meirhaeghe en Vanthourenhout. Deze toppers uit de Belgische wielerwereld klinken vast als muziek in de oren van elk fervent wielerliefhebber. Goed nieuws. Deze gevestigde waarden in de wielersport komen panelgesprekken voeren in campus Gent van SYNTRA Midden Vlaanderen.

Simon scoort bij SV Zulte Waregem

Simon is 26 jaar en sales officer bij SV Zulte Waregem. Tijdens alle thuiswedstrijden bezorgt Simon elke  voetballiefhebber een unieke ervaring. Voor hem is het even belangrijk wat zowel op als naast het veld gebeurt.

Met de steun van