De Nederlandse Nikki Weststrate is er eentje met pit. Als grafisch vormgeefster wilde ze zich verder verdiepen in het digitale luik. Ze schreef zich in voor de opleiding UX Designer en zei meteen volmondig “ja” toen ze gevraagd werd om het design van de SYNTRA-website onder handen te nemen. Angst om te ondernemen is haar volledig vreemd.
Wie meer wil weten over de indrukwekkende carrière van Sonny Luypaert, voorziet best wat tijd om in haar uitgebreid CV te duiken. Ooit gestart als boekhoudster in een Belgische kmo, heeft ze intussen meer dan 20 jaar wereldwijde ervaring in de financiële wereld. Als voorzitster van de ‘Association of Certified Fraud Examiners’ is ze gespecialiseerd in fraudebestrijding- en preventie. We vroegen ons af waarom iemand met een Bachelor Accounting & Banking, Master in Taks en een MBA nog een opleiding privé-detective wil volgen.
Céline Coucke is een creatieve cursiste die na haar studies interieurvormgeving voor de opleiding visual merchandiser koos. Toen ze de kans kreeg om deel te nemen aan de bootcamp “Hoe maak je het verschil op de arbeidsmarkt?”, aarzelde ze geen seconde.
Louis Gilbert en Dwight Heijerick ontmoetten elkaar in de hogeschool. Ze volgden een opleiding Digital Arts & Entertainment toen ze in de Quick plannen smeedden voor een andere toekomst.
Dit bericht gaat over: opleiding schilder, schildersopleiding
Ook dit jaar kregen onze leerjongeren de kans om via het Erasmus+-programma op buitenlandse stage te gaan. Kitana en Corentin smeten zich in het avontuur en staken de landsgrens over om werkervaring op te doen.

Pagina's