Céline Coucke is een creatieve cursiste die na haar studies interieurvormgeving voor de opleiding visual merchandiser koos. Toen ze de kans kreeg om deel te nemen aan de bootcamp “Hoe maak je het verschil op de arbeidsmarkt?”, aarzelde ze geen seconde.
Louis Gilbert en Dwight Heijerick ontmoetten elkaar in de hogeschool. Ze volgden een opleiding Digital Arts & Entertainment toen ze in de Quick plannen smeedden voor een andere toekomst.
Dit bericht gaat over: opleiding schilder, schildersopleiding
Ook dit jaar kregen onze leerjongeren de kans om via het Erasmus+-programma op buitenlandse stage te gaan. Kitana en Corentin smeten zich in het avontuur en staken de landsgrens over om werkervaring op te doen.
Lisa Wésel is helemaal zot van dieren. De opleiding hondentrimmer was dan ook op haar lijf geschreven. Na afstuderen kon ze aan de slag blijven in de zaak van haar docente.
Op de klassieke vraag in het vriendenboekje ‘Wat wil je later worden?’, antwoordde de kleine Elien steevast met ‘zelfstandige’. Vandaag blijken haar woorden profetisch te zijn. Na enkele professionele omzwervingen, richtte ze samen met haar vrouw croquebar Tuur op. Daarnaast geeft ze al freelancester workshops rond sociale media.

Pagina's