Kerstverlof 2018

Ook wij knijpen er even tussenuit. Ontdek hier onze openingsuren tijdens de kerstvakantie. Vanaf zaterdag 5 januari gelden opnieuw de gewone openingsuren.

 

Opiniestuk: De ondernemer

Op De Dag van de Ondernemer laten we onze ondernemerscoach Liesbeth Cornelis aan het woord. Zij geeft mensen met ondernemersambities een flinke duw in de rug en coacht ze via Start Me Up naar hun eigen zaak.

Drie cursisten digitaal textielontwerp die stof doen opwaaien

Sarah, Kassiopeia en Wendy zijn drie creatievelingen met elk hun eigen karakteristieke stijl maar met een gemeenschappelijke fascinatie voor prints en stoffen. Omdat ze aan de slag wilden met hun passie, schreven ze zich in voor de opleiding digitaal textielontwerp.

Bij Kassiopeia primeert de beleving van de natuur

Kassiopeia is een biologe van opleiding die haar liefde voor de natuur in haar ontwerpen vertaalt. In haar postkaarten, prentenboeken, patronen en geboortekaarten geeft ze haar fascinatie voor de natuur met veel gevoel voor detail weer.

Studio Umtata: Professioneel Verleuker van de Wereld

In 2018 startte Sarah Everaert Studio Umtata op. Haar functietitel omschrijft ze als ‘Professioneel Verleuker van de Wereld’. Met haar kleurrijke tekeningen, vrolijke patronen en creatieve textielprints slaagt ze daar wonderwel in.

Pagina's

Met de steun van