Werken met honden? 4 interessante opleidingen

Heb je de ambitie om professioneel aan de slag te gaan met honden? Of ben je al actief in de sector en wil je je skills verder updaten? Maak kennis met onze boeiende avond- én dagopleidingen die binnenkort van start gaan.

Een overzicht van onze cursussen over honden:

  1. EHBO bij honden: In deze opleiding leer je hoe je in een spoedgeval meteen op een juiste manier ingrijpt en kan je bij kleine problemen zonder tussenkomst van een dierenarts adequaat handelen.

  2. Hondentrimmer: Heb je een passie voor dieren? Wij leiden je op tot een professionele hondentrimmer met een grondige kennis van de verschillende vachten, rassen en hondengedrag.

  3. Voltijdse dagopleiding hondentrimmer pensionhouder: Je leert plukken, scheren, knippen, effileren... Ook leer je hoe je als pensionhouder professionele accommodatie voor kleine huisdieren moet voorzien.

  4. Zelfstandig hondeninstructeurEen hondeninstructeur geeft instructie aan honden en geleiders om te komen tot gehoorzaamheid en sociaal gedrag. Tijdens deze opleiding krijg je zowel de theoretische kennis onder de knie te krijgen ook doe je stap voor stap de nodige praktijkervaring op.  
Dit bericht werd aangemaakt op 11 juni 2019.

Met de steun van