Zelfstandige ondernemers te weinig kennis bedrijfsbeheer

Uit een enquête van het BIBF - Het Beroepsinstuut van erkende Boekhouders en Fiscalisten - blijkt dat maar liefst 70 procent van de erkende boekhouders vindt dat zelfstandige ondernemers te weinig kennis hebben van bedrijfsbeheer.

Als je als ondernemer niet over een elementaire kennis van bedrijfsbeheer beschikt, loop je het risico om over de kop te gaan. Heb jij ondernemersamibities en wil je goed voorbereid de sprong wagen? Schrijf je in bij SYNTRA Midden-Vlaanderen voor de opleiding Basiskennis Bedrijfsbeheer

Onze praktijkgerichte opleidingen worden gegeven door gekwalificeerde docenten die je op weg helpen naar een succesvol ondernemerschap. Je leert hoe je je zaak efficiënt en nauwgezet moet runnen en ook je commerciële vaardigheden worden tijdens de opleiding aangescherpt.

Of je je nu 's avonds of overdag kan vrijmaken, over veel of weinig voorkennis beschikt, SYNTRA Midden-Vlaanderen heeft verschillende formules in huis om aan iedere opleidingsbehoefte te voldoen.

Heb je geen voorkennis en wil je graag een getuigschrift "Basiskennis Bedrijfsbeheer" behalen?  Volg onze opleiding "Basiskennis Bedrijfsbeheer" en behaal het attest dat je wettelijk in orde stelt om een zelfstandige zaak te starten.

Wil je liever op een korte termijn de nodige kennis opdoen? We bieden ook een versnelde cursus Bedrijfsbeheer aan.

Kun je je in de week vaak vrijmaken en spreekt een intensieve spoedcursus Bedrijfsbeheer je aan? Misschien is onze superversnelde opleiding Bedrijfsbeheer op jouw lijf geschreven!


 

Dit bericht gaat over: bedrijfsbeheer, opleiding, zelfstandig ondernemen, versnelde cursus bedrijfsbeheer

Met de steun van