Bezig met het laden van Opleidingen

Bouw

Opleiding Voltijdse dagopleiding meubelmaker en interieurbouwer

Wat doet een meubelmaker?

Als meubelmaker ben je gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en repareren van meubels. Jouw werk begint met een goed ontwerp, waarbij je creatieve ideeën omzet in praktische plannen. Vervolgens beschik je over de nodige materiaalkennis om de juiste materialen te selecteren. Met de juiste productietechnieken ben je in staat om een volledig afgewerkt meubel te vervaardigen.

Wat leer je in de meubelmaker opleiding?

In deze praktijkgerichte opleiding leer je jouw eigen ontwerpen of werktekeningen omzetten in tastbare meubelstukken. Onder begeleiding van ervaren meubelmaker-coaches dompel je jezelf onder in alle finesses van het vak. Je maakt gebruik van zowel traditionele handgereedschap als moderne houtbewerkingsmachines om zo jouw eigen constructie te kunnen vervaardigen. Daarnaast leer je werken met verschillende materialen en ontdek je alle geheimen om van elk meubelstuk een succes te maken.

Naast de praktijkgerichte modules in deze opleiding zal je ook lessen toegepaste bedrijfsvoering krijgen. Hierin leer je alles over hoe je jouw zelfstandige zaak kan doen slagen.

Na deze opleiding meubelmaker ben je klaar om aan de slag te gaan in een sector waar de vraag naar vakbekwaam personeel groot is.

Info

Sint-Niklaas

Prijs vanaf 2.125,00 (Incl. BTW)

Kies een opleidingsformule en bekijk alle details:

Waar en wanneer?

Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Incl. BTW)
Locatie Startdatum Tijdstip les Prijs (Incl. BTW)
Sint-Niklaas
23/09/2024 Lessenrooster
overdag €2125

Nu inschrijven

hoge loonindexering opleiding belangrijk
Video: opleiding meubelmaker in de Syntra-spotlights

Video: opleiding meubelmaker in de Syntra-spotlights

Blog
brand element