Als Vlaamse erkend installateur GI - GII vloeibare brandstoffen kan je via loopbruggen ook erkend worden voor het Brussels Gewest.

De planning verschjnt binnenkort online, opstart is voorzien voor najaar 2019.

Wat en voor wie?

Voor wie

Erkende installateurs Vlaanderen GI - GII - vloeibare brandstoffen

Waar en wanneer?

Nog niet beschikbaar. Blijf op de hoogte of stel een vraag over deze opleiding


Wil je je carrière, passie of vak een BOOST geven?

Kom naar onze infoavond op donderdag 22 augustus.   Meer weten

Programma
  • Wetgeving Brussel

100% aanwezigheid vereist

Aanvullende info

De opleiding is erkend door Constructiv. Arbeiders tewerkgesteld in PC124 hebben recht op premies voor avond- en zaterdagopleidingen, tussenkomst in de opleidingskost, tussenkomst van € 15 per uur in de loonkost aan de werkgever en het stelsel van tijdelijke werkloosheid via winteropleiding. Meer info: www.constructiv.be.

De opleiding is erkend door Volta. Bedrijven en organisaties die vallen onder het PSC149.01 (RSZ prefix 067 of 467) hebben recht op een opleidingspremie voor iedere medewerker die deze opleiding volgt. Per medewerker bedraagt het premiebedrag maximum € 15,5/ uur. Vraag de premie online aan, ten minste drie werkdagen voor de start van de opleiding. Meer info: www.volta-org.be/nl.

Leden van Bouwunie krijgen 10% korting op het inschrijvingsgeld.

In het kader van uw erkenning zullen volgende persoonlijke cursistgegevens aan het BIM en AWAC worden bezorgd: naam & voornaam, adres, rijksregisternummer, geboortedatum en –plaats, ondernemersnummer, GSM nummer, e-mailadres, opleidingsinstelling en type opleiding.

Deze opleiding is in samenwerking met SYNTRA Midden-Vlaanderen.

Na het volgen van de opleiding kan je onderstaande examens afleggen:

  • GI (Brussel) indien je erkend bent in Vlaanderen voor GI

Na het slagen voor dit examen kan je jouw erkenning aanvragen in Brussel als 'erkend verwarmingsketeltechnicus type GI'.

  • L (Brussel): indien je erkend bent in Vlaanderen voor vloeibare brandstoffen

Na het slagen voor dit examen kan je jouw erkenning aanvragen in Brussel en/of Wallonië als 'erkend verwarmingsketeltechnicus type L'.

Belangrijk

  • De opleiding is uitsluitend voor installateurs die erkend zijn in Vlaanderen en zich via de loopbruggen in orde willen stellen voor Brussel.
  • De opleiding erkend verwarmingsinstallateur Brussel zit niet in de opleiding vervat en kan ook niet apart gevolgd worden bij SYNTRA Midden-Vlaanderen.

Met de steun van