Als Vlaamse erkend installateur GI - GII vloeibare brandstoffen kan je via loopbruggen ook erkend worden voor het Brussels Gewest.

Na inschrijving bezorg je je geldige attesten vloeibare brandstof, GI en/of GII voor Vlaanderen via christl.de.corte@syntra-mvl.be

 

Wat en voor wie?

Voor wie

Erkende installateurs Vlaanderen GI - GII - vloeibare brandstoffen

Waar en wanneer?
MomentStartlessenroosterLocatiePrijsInschrijven
Dag22 september 2020lessenroosterAalst605 Euro
Dag29 oktober 2020lessenroosterAalst605 Euro
Alle prijzen inclusief BTW. In geval van meerjarige opleidingen geldt de prijs enkel voor het eerste jaar.
Programma
  • Wetgeving Brussel

100% aanwezigheid vereist

Aanvullende info

De opleiding is erkend door Constructiv. Arbeiders tewerkgesteld in PC124 hebben recht op premies voor avond- en zaterdagopleidingen, tussenkomst in de opleidingskost, tussenkomst van € 15 per uur in de loonkost aan de werkgever en het stelsel van tijdelijke werkloosheid via winteropleiding. Meer info: www.constructiv.be.

De opleiding is erkend door Volta. Bedrijven en organisaties die vallen onder het PSC149.01 (RSZ prefix 067 of 467) hebben recht op een opleidingspremie voor iedere medewerker die deze opleiding volgt. Per medewerker bedraagt het premiebedrag maximum € 15,5/ uur. Vraag de premie online aan, ten minste drie werkdagen voor de start van de opleiding. Meer info: www.volta-org.be/nl.

In het kader van uw erkenning zullen volgende persoonlijke cursistgegevens aan het BIM worden bezorgd: naam & voornaam, adres, rijksregisternummer, geboortedatum en –plaats, ondernemersnummer, GSM nummer, e-mailadres, opleidingsinstelling en type opleiding.

Deze opleiding is in samenwerking met SYNTRA Midden-Vlaanderen.

Na het volgen van de opleiding leg je examen af op je hoogste erkenning Vlaanderen GI<L<GII

Belangrijk

  • De opleiding is uitsluitend voor installateurs die erkend zijn in Vlaanderen en zich via de loopbruggen in orde willen stellen voor Brussel.
  • De opleiding erkend verwarmingsinstallateur Brussel zit niet in de opleiding vervat en kan ook niet apart gevolgd worden bij SYNTRA Midden-Vlaanderen.

Met de steun van