Bezig met het laden van Opleidingen

Voeding

Opleiding Hygiëneverantwoordelijke in de voedingssector

Je schenkt graag aandacht aan kwaliteit en hygiëne en je voelt je aangesproken tot de voedingssector, dan is een job als hygiëneverantwoordelijke of hygiëneconsulent wellicht iets voor jou!
Met deze cursus wil men hygiëneverantwoordelijken of -consulenten opleiden die allerhande bedrijven in de voedingssector kunnen bijstaan in hun streven naar kwalitatieve
productieprocessen en bij het opmaken en implementeren van een bewakingsplan dat voldoet aan de huidige hygiënenormen.

Als hygiëneverantwoordelijke in de voedingssector heb je hoofdzakelijk tot taak de diverse hygiëne voorschriften op de werkplek op te volgen, te ontwerpen en te evalueren.
Je voert hygiëne- en kwaliteitscontroles uit en je draagt zorg voor een hygiënische inrichting van de werkplaatsen, verbruikplaatsen of opslagplaatsen.

De hygiëneconsulent geeft voornamelijk hygiëne-advies over de inrichting van werkplaatsen en lokalen of voert hygiëne- en kwaliteits audits uit.
Tot het takenpakket van de hygiëneconsulent hoort ook het geven van of het inrichten van opleidingen rond hygiënenormen en -bewaking.

Jammer, op dit moment is deze opleiding nog niet beschikbaar.
Vermoedelijk zal deze op de planning komen in het najaar van 2024. Blijf je graag op de hoogte van een nieuwe startdatum?

Laat dan hier je gegevens na.

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant:

Bekijk meer opleidingen

Wijngaardgids (Avondopleiding)

Gent

05/11/2024

Beginner icon

Beginner

Macarons (Avondopleiding)

Sint-Niklaas

07/11/2024

Beginner icon

Beginner

hoge loonindexering opleiding belangrijk
Leerbedrijf Slagerij Serry over duaal leren: "Onze stiel maakt een goede beurt"

Leerbedrijf Slagerij Serry over duaal leren: "Onze stiel maakt een goede beurt"

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Wijnopleidingen bij Syntra Midden-Vlaanderen: "Het neusje van de zalm"

Wijnopleidingen bij Syntra Midden-Vlaanderen: "Het neusje van de zalm"

Blog
hoge loonindexering opleiding belangrijk
Vijf vragen aan docenten friturist Sam en Dimi

Vijf vragen aan docenten friturist Sam en Dimi

Blog
brand element