American burgers zijn hot en trendy. Op 2 avonden leer je alles over grondstoffen, soorten burgers, side dressings, serveerwijze, ... maar ook over de beleving. Welk concept ga jij aanbieden aan je klant? Ga je voor een pand of wil je burgers verkopen in je foodtruck?

Waar en wanneer?
Programma

Theoretische inleiding

  • Ontstaan van de hamburger
  • Verschillende soorten hamburgers (gewone hamburger, gourmetburger, ...)
  • Juiste broodjes combineren met de juiste hamburger (Vb. Franse hamburger met Brioche brood, ...)
  • Nadenken over concepten

Praktijk

  • Zelf hamburgers leren maken
  • Eigen sausen maken en creëren
  • Op een creatieve manier leren serveren

De tweede les vindt plaats in een echt American burgerrestaurant in Geraardsbergen waar de uitbater je de knepen van het vak leert:

  • Bereiden en serveren van diverse burgers
  • Klantenbeleving
Aanvullende info

De opleiding wordt gegeven door Marc Dehenau, uitbater van een echt American burgerrestaurant.

De eerste les vindt plaats in campus Oudenaarde. De tweede les gaat door in Tequila's beef and burger house te Grotestraat 45 - 9500 Geraardsbergen.

Toelatingsvoorwaarden

  • Minstens 18 jaar zijn
  • Werkzaam zijn in de voedings- of horecasector

Examens, praktijkproeven & getuigschrift

Na het volgen van deze opleiding krijgt u een attest van lesvolging.

Met de steun van