Belegde broodjes zijn niet meer weg te denken uit onze dagdagelijkse eetgewoonten. De klassieke "boterham" als middagmaal wordt meer en meer vervangen door broodjes of varianten ervan. Ook op recepties en officiële gelegenheden zijn de mini-broodjes of de mini-sandwiches in trek. In deze lessenreeks worden diverse combinaties praktisch toegepast en gedegusteerd.

Wat en voor wie?

Voor wie

Uitbaters van broodjeszaken
Bakkers
Slagers of traiteurs
(Afgestudeerde) cursisten horecaopleiding

Waar en wanneer?

Nog niet beschikbaar. Blijf op de hoogte of stel een vraag over deze opleiding

Interesse in deze opleiding? Ontdek er alles over op onze infodag op 30/08

Programma

Welke soorten broodjes bestaan er?
Diverse combinaties met vlees en salades
Vis en salades, vlees en groenten, vis en groenten
Vegetarische broodjes, broodjes met warme vulling
Minibroodjes voor recepties
Verrassingsbroden

Aanvullende info

Wat hebt u nodig:
Keukenschort
2-tal handdoeken
3-tal messen:
Aardappelmesje
Demi-chef of chefmes
Fileermes

Deze opleiding wordt gegeven door Philippe De Waegeneer, zaakvoerder van trateur @Home.

 

Toelatingsvoorwaarden

Je bent minimum 18 jaar.

Bij voorkeur werk je in:

een broodjeszaak
Bakkerij
Slagerij of traiteurzaak

Of je hebt reeds de opleiding brood- en banketbakker of traiteur-banketaannemer gevolgd.

Examens, praktijkproeven & getuigschrift

Na het volgen van deze opleiding ontvang je een attest van lesvolging.