Braseren is een kunst.  Het belangrijkste van een koelinstallatie is een perfecte hechting met de perfecte doorvloeiing. Wil je deze kunst onder de knie krijgen, volg dan deze zuivere praktijkgerichte opleiding. 

Wat en voor wie?

Voor wie

Voor wie:

  • Koeltechniekers
Waar en wanneer?

Nog niet beschikbaar. Blijf op de hoogte of stel een vraag over deze opleiding


Wil je als zelfstandige starten?
Maak kennis met Start me up.
Het traject op maat dat je lanceert naar succesvol ondernemerschap.  Meer weten

Programma

Programma:

  • Braseren en de aaneenhechting van de verschillende onderdelen: leidingen in koper (met koper, met staal, met messing) met afsluiters, expansieventielen…
  • Plooitechnieken van koper en staal, bevestiging- en isolatietechnieken.
  • Onder druk brengen met stikstof.
  • Verifiëren van de lekdichtheid.
  • Verifiëren van de brasering door ze door te zagen.
Aanvullende info

De opleiding is erkend door Constructiv. Arbeiders tewerkgesteld in PC124 hebben recht op premies voor avond- en zaterdagopleidingen, tussenkomst in de opleidingskost, tussenkomst van € 15 per uur in de loonkost aan de werkgever en het stelsel van tijdelijke werkloosheid via winteropleiding. Meer info: www.constructiv.be.

De opleiding is erkend door Volta. Bedrijven en organisaties die vallen onder het PSC149.01 (RSZ prefix 067 of 467) hebben recht op een opleidingspremie voor iedere medewerker die deze opleiding volgt. Per medewerker bedraagt het premiebedrag maximum € 15,5/ uur. Vraag de premie online aan, ten minste drie werkdagen voor de start van de opleiding. Meer info: www.volta-org.be/nl.

Leden van Bouwunie krijgen 10% korting op het inschrijvingsgeld.

Met de steun van