Of je nu cijfers wil bespreken met klanten, in real time de productie of bepaalde processen wil opvolgen, of een overzichtelijk rapport wil laten zien … Excel wordt meer en meer gebruikt om informatie uit verschillende brondocumenten te verzamelen, bewerken en duidelijk te presenteren. Wijzigen de brongegevens? Dan wordt het dashboard automatisch herwerkt, voor een overzicht dat steeds up-to-date is.


Aan de hand van gevorderde formules, grafieken, formulieren en andere besturingselementen, leer je in deze opleiding dashboards opbouwen in Excel.

 

 

Waar en wanneer?
MomentStartlessenroosterLocatiePrijsInschrijven
19 november 2020lessenroosterGent471,90 Euro
Alle prijzen inclusief BTW. In geval van meerjarige opleidingen geldt de prijs enkel voor het eerste jaar.
Programma
  • Van spreadsheets naar dashboards
  • Ontwikkelen datamodel
  • Grafieken, tabellen, draaitabellen en formules in een dashboard
  • Dashboardcomponenten maken, aanpassen en automatiseren
  • Importeren en exporteren

 

Nieuw!
Als aanvulling bij onze Excel-opleidingen in open programmatie bieden wij bijkomende oefeningen aan via een online oefenplatform. Hiermee kan je in Excel zelf oefeningen en testen doen, die real-time worden gecorrigeerd. De resultaten worden overzichtelijk weergegeven in de rapportage op het platform. Je krijgt duidelijk te behalen targets en feedback over jouw vooruitgang. Zit je toch (nog) ergens vast in een oefening? Fris jouw kennis dan op via handige leerfiches waarin je de uit te voeren stappen nog eens kan overlopen.

Na de gevolgde Excel opleiding ontvang je een login en paswoord waarmee je een jaar lang toegang krijgt tot dit platform. Op die manier kan je jouw verworven Excel-vaardigheden uit onze opleiding blijven inoefenen.

Aanvullende info
  • Softwareversie: Microsoft Office 2016 NL
  • Gewenste voorkennis: Excel formules en functies, grafieken en/of draaitabellen
  • Cursusmateriaal en catering (broodjeslunch) inbegrepen

 

Deze opleiding is gratis voor textielwerknemers (PC 120 en 214). Inschrijven via www.cobot.be

  

Met de steun van