Waar en wanneer?
Programma

Fiscaliteit is voortdurend onderhevig aan wijzigingen. Voor wie dagelijks met fiscaliteit bezig is, wordt het bijna onmogelijk om van alle literatuur op de hoogte te blijven. Daarom nemen wij in de Fiscale Kring voor jou alle literatuur door en vatten wij die samen op onze studieavonden.

In de loop der jaren is deze club uitgegroeid tot een vaste waarde in ons opleidingsaanbod.

Het opzet is nog steeds vrij eenvoudig maar tegelijk zeer productief, namelijk in een kort tijdsbestek en een rustige sfeer, allen die beroepshalve te maken hebben met fiscaliteit, te verzamelen rond een actueel thema met een eminente spreker.

Dit academiejaar worden er van november tot juni 8 avonden georganiseerd.

Aanvullende info

Eerste ervaringen met de kapitaalloze BV

De implicaties van de nieuwe kapitaalloze vennootschap (zoals bij de vennootschappen met onbeperkte aansprakelijkheid) zijn groot. Een belangrijk stuk van het reglementaire raamwerk voor de BVBA en de bijhorende terminologie, vervallen

“Minimumkapitaalplicht”, “kapitaalverhoging” of “kapitaalvermindering” zijn concepten die in een kapitaalloze context zonder voorwerp worden en ook andere automatismen, zoals de verdeling van stem- en winstrechten in functie van de bijdrage tot het kapitaal, moeten worden herdacht.

In dit seminarie worden de eerste praktische ervaringen op een rijtje gezet.

Sprekers : Mevrouw Cathérine Wailly ,Director Legal Mazars en en mevr. Wendy Van Loo, Senior Manager Mazars

Inschrijvingen & inlichtingen

Lidmaatschap

Word nu lid voor €250 en krijg 50% korting op iedere sessie. Je betaalt dan amper €55 per sessie in plaats van €110.

Interesse? Neem contact op met Marlies De Meyer en zij bezorgt je een persoonlijke actiecode die je korting automatisch verrekent bij je online inschrijving.

Alle deelnemers ontvangen een aanwezigheidsattest in het kader van de permanente vorming van de IAB-accountants en BIBF-boekhouders.

PS: Je kan ook gebruik maken van de kmo-portefeuille. Schrijf je dan wel in voor meerdere sessies in één keer zodat je aan het minimumbedrag van €100 komt.

Met de steun van