Waar en wanneer?
Programma

Fiscaliteit is voortdurend onderhevig aan wijzigingen. Voor wie dagelijks met fiscaliteit bezig is, wordt het bijna onmogelijk om van alle literatuur op de hoogte te blijven. Daarom nemen wij in de Fiscale Kring voor jou alle literatuur door en vatten wij die samen op onze studieavonden.

In de loop der jaren is deze club uitgegroeid tot een vaste waarde in ons opleidingsaanbod.

Het opzet is nog steeds vrij eenvoudig maar tegelijk zeer productief, namelijk in een kort tijdsbestek en een rustige sfeer, allen die beroepshalve te maken hebben met fiscaliteit, te verzamelen rond een actueel thema met een eminente spreker.

Dit academiejaar worden er van november tot juni 8 avonden georganiseerd.

Aanvullende info
 • BTW actualia

  Dit seminarie is bedoeld voor interne & externe accountants, belastingconsulenten, boekhouders, fiscalisten, fiscale raadgevers, revisoren en iedereen die zijn verworven basiskennis btw op peil wil houden.

  Inhoudelijk gaat het letterlijk om updates. Tijdens de seminaries worden de recente evoluties/bewegingen/aanpassingen/… behandeld : nieuwe wetgeving, circulaires van de btw-administratie, vonnissen en/of arresten van diverse Rechtbanken van Eerste Aanleg en/of Hoven van Beroep, en/of het Europees Hof van Justitie, parlementaire vragen, …

  Door het snel inspelen op de fiscale actualiteit wordt de deelnemer aan het seminarie op de hoogte gebracht van alle nieuwigheden en wijzigingen in de btw-materie.

  De deelnemer ontvangt een syllabus waarin alle behandelde (en via power point geïllustreerde) onderwerpen worden uiteengezet en dat als naslagwerk – met referenties naar de bronnen - kan worden gebruikt.

   

  Spreker: Bert Nijsten, BTW expert van de BTW-lijn

Inschrijvingen & inlichtingen

Lidmaatschap

Word nu lid voor €250 en krijg 50% korting op iedere sessie. Je betaalt dan amper €55 per sessie in plaats van €110.

Interesse? Neem contact op met Marlies De Meyer en zij bezorgt je een persoonlijke actiecode die je korting automatisch verrekent bij je online inschrijving.

Alle deelnemers ontvangen een aanwezigheidsattest in het kader van de permanente vorming van de IAB-accountants en BIBF-boekhouders.

PS: Je kan ook gebruik maken van de kmo-portefeuille. Schrijf je dan wel in voor meerdere sessies in één keer zodat je aan het minimumbedrag van €100 komt.

Met de steun van