Waar en wanneer?

Nog niet beschikbaar. Blijf op de hoogte of stel een vraag over deze opleiding


Wil je je carrière, passie of vak een BOOST geven?

Kom naar onze infoavond op donderdag 22 augustus.   Meer weten

Programma

Fiscaliteit is voortdurend onderhevig aan wijzigingen. Voor wie dagelijks met fiscaliteit bezig is, wordt het bijna onmogelijk om van alle literatuur op de hoogte te blijven. Daarom nemen wij in de Fiscale Kring voor jou alle literatuur door en vatten wij die samen op onze studieavonden.

In de loop der jaren is deze club uitgegroeid tot een vaste waarde in ons opleidingsaanbod.

Het opzet is nog steeds vrij eenvoudig maar tegelijk zeer productief, namelijk in een kort tijdsbestek en een rustige sfeer, allen die beroepshalve te maken hebben met fiscaliteit, te verzamelen rond een actueel thema met een eminente spreker.

Dit academiejaar worden er van november tot juni 8 avonden georganiseerd.

Aanvullende info
  • Voor de fiscale kring van 31 januari 2019 werd als onderwerp voorzien “de aanpassingen van het WIB 92 aan het WVV”.

     

    Door de val van de regering bestaat de vrees dat het WVV niet op korte termijn zal worden ingevoerd, bijgevolg ook het WIB 92 niet onmiddellijk zal aangepast worden.

     

    Daarom opteren we om dit onderwerp te vervangen door een actualia seminarie . We zullen een bespreking houden van de belangrijkste fiscale gebeurtenissen van het 2de semester 2018.

 

Spreker: Arthur De Wachter, Fiscaal Adviseur KBC

Inschrijvingen & inlichtingen

Lidmaatschap

Word nu lid voor €220 en krijg 50% korting op iedere sessie. Je betaalt dan amper €45 per sessie in plaats van €90.

Interesse? Neem contact op met Marlies De Meyer en zij bezorgt je een persoonlijke actiecode die je korting automatisch verrekent bij je online inschrijving.

Alle deelnemers ontvangen een aanwezigheidsattest in het kader van de permanente vorming van de IAB-accountants en BIBF-boekhouders.

PS: Je kan ook gebruik maken van de kmo-portefeuille. Schrijf je dan wel in voor meerdere sessies in één keer zodat je aan het minimumbedrag van €100 komt.

Met de steun van