Het belang van teamwork neemt steeds toe. Als je werkt in een team waar je je goed voelt, waar je elkaar verstaat waar je jezelf kan zijn, dan verhoogt je weerstand en ben je wendbaarder.

Ook in onze virtuele wereld die heel wat nieuwe uitdagingen met zich meebrengt kan een sterk team soelaas bieden. Het blijft echter voor vele leidinggevenden een hele klus om hun team écht te doorgronden en te lezen en het juiste te doen om hun team performanter te maken.

In deze opleiding leren we leidinggevenden anders te kijken naar hun team en op een andere manier hun teamleden te «lezen». Je gaat aan de slag met groepsdynamische processen, je leert hoe teams vastlopen op gedrags- en denkpatronen en hoe onbewuste processen een rol spelen in de onderstroom van een team. Na deze opleiding heb je een beter inzicht in hoe je jezelf inzet als instrument in je team, hoe je je team afremt in haar ontwikkeling, wat jouw team nodig heeft in haar verdere groei. De opleiding is op een zeer praktische en concrete manier opgebouwd: je analyseert je eigen team, je krijgt theoretische kaders aangereikt en werkt mee aan de concrete casussen van de andere deelnemers.

Wat en voor wie?

Voor wie

Deze opleiding richt zich naar leidinggevenden met al enige ervaring als leidinggevende van een team en die hun kennis over teamwerking willen uitdiepen.

Waar en wanneer?
MomentStartlessenroosterLocatiePrijsInschrijven
28 maart 2019lessenroosterGent605 Euro
Dag14 november 2019lessenroosterGent605 Euro
Alle prijzen inclusief BTW. In geval van meerjarige opleidingen geldt de prijs enkel voor het eerste jaar.


Wil je als zelfstandige starten?
Maak kennis met Start me up.
Het traject op maat dat je lanceert naar succesvol ondernemerschap.  Meer weten

Programma
  • Structuur van een team: wat, rollen, spelregels.
  • Behoeften van teamleden: inzicht in jezelf als leidinggevende en in de teamleden.
  • Analyse van het eigen team: intervisie en coaching.
Aanvullende info

De opleiding is erkend door Liberform. Werknemers in PC336 kunnen deze opleiding onder bepaalde voorwaarden gratis volgen. Meer info: www.liberform.be

Met de steun van