Maak kennis met bekendste barbecue ter wereld.

Wat en voor wie?

Voor wie

Slagers, traiteurs, restauranthouders en hun medewerkers.

Waar en wanneer?
Programma

Alle functionele toepassingen van verschillende Oklahoma modellen worden getoond: roken, braden, koken en grillen.

U bereidt zelf leuke verrassende en commerciële hapjes op de Oklahoma barbecue.

We bereiden o.a.:

-    oklahoma ribs

-    het visje ( de valse filet pure )

-    zalm op het vel met mayonaise en graantjes mosterd

-    gevuld varkenshaasje met gedroogde vruchten en gehakt

-    dessert met zandkoekjes, chocolade, en marshmallow

-    …

Aanvullende info

Docent Tom De jaeger is zaakvoerder van vishandel De Jaeger en teamleider van barbecueteam Five Q. Ze scoren op nationale en internationale barbecuekampioenschappen en behaalden in 2013 de derde algemene plaats op het BK.

 

De cursus vindt plaats in de BBQ Academy Slaapstraat 29a 9890 Asper

Toelatingsvoorwaarden

U volgde de cursus basis bbq of heeft gelijkwaardige ervaring.

Examens, praktijkproeven & getuigschrift

Na het volgen van deze opleiding ontvangt u een attest van lesvolging.

Inschrijvingen & inlichtingen

U kunt zich online inschrijven of via campus Gent. Voor meer info mailt u naar steve.de.vroe@syntra-mvl.be