Een boodschap gepast overbrengen loopt vaak niet van een leien dakje. Een aangepaste communicatie kan een deel van de oplossing zijn. Naar het gedachtengoed van Marshall Rosenberg, onderzoeken we in deze training waar communicatie voor staat.
We nemen onze communicatie onder de loep en zoeken we naar een vorm voorbij het oordelen, voorbij gelijk of ongelijk, naar een communicatie waar verbinding en keuze centraal staan.
Kies je om in de energie van verwijten en oordelen te blijven hangen? Of kies je ervoor om doorheen de gekwetstheid contact te maken met wat je daadwerkelijk nodig hebt, en van daaruit ook met wat ander wezenlijk nodig heeft. Kies ik met andere woorden voor echt contact?

Dit model is geen techniek, geen model dat we letterlijk 'moeten' toepassen. Het geeft inzichten en handvaten om alsmaar meer te ontdekken hoe wij kunnen handelen en spreken en op welke manier we dat vorm kunnen geven.

Het doel is niet om iets 'juist' te doen. Het doel is wel verbinding te creëren met jezelf en je omgeving.

Waar en wanneer?
MomentStartlessenroosterLocatiePrijsInschrijven
Dag08 mei 2019lessenroosterGent605 Euro
Alle prijzen inclusief BTW. In geval van meerjarige opleidingen geldt de prijs enkel voor het eerste jaar.


Wil je als zelfstandige starten?
Maak kennis met Start me up.
Het traject op maat dat je lanceert naar succesvol ondernemerschap.  Meer weten

Programma

Programma:

- Kennismaking met de handvaten en het gedachtengoed van verbindende communicatie.

- Inzichten in conflicten, patronen, overtuigingen en gewoontes,

- 4 stappenmodel

- Jakhals & giraffentaal

Demo’s & oefeningen met voorbeelden uit de groep of van de trainer. Tijdens deze training zetten we de verworven kennis uit de introductie om in DOEN om op die manier nieuwe vaardigheden te oefenen, te integreren en te verankeren.

Met de steun van