Ben je gepassioneerd door gastronomie? Hou je ervan om in de kookkunst je grenzen te verleggen? En wil jij van je culinaire passie je beroep maken? In onze veelzijdige opleiding leer je de kooktechnieken voor zowel kleine als grote groepen aan. Ook het professioneel presenteren en serveren van de gerechten komt aan bod. Verder krijg je een uitgebreide drankenkennis mee. Praktijklessen en werkplekleren helpen je om het beroep nog beter te beheersen. Een eigen horecazaak uitbaten of in een restaurant werken is meer dan koken alleen. Daarom kom je in de cursus ondernemerschap meer te weten over de commerciële, juridische en financiële aspecten van het ondernemerschap.

Waar en wanneer?
MomentStartlessenroosterLocatiePrijsInschrijven
Dag23 september 2019lessenroosterGent1350,01 Euro
Dag23 september 2019lessenroosterSint-Niklaas1350,01 Euro
Alle prijzen inclusief BTW. In geval van meerjarige opleidingen geldt de prijs enkel voor het eerste jaar.


Wil je als zelfstandige starten?
Maak kennis met Start me up.
Het traject op maat dat je lanceert naar succesvol ondernemerschap.  Meer weten

Programma
  • Introductiedag
  • Keukenpraktijk en –technologie
  • Gastronomische keukenpraktijk
  • Zaalpraktijk en gastheerschap
  • Drankenkennis
  • HACCP en EHBO
  • Persoonlijkheids- en attitudevorming en begeleiding 
  • Ondernemen
  • Werkplekleren
Gelinkte filmpjes

Ontdek hoe het er tijdens de horecaopleiding aan toe gaat.

Met de steun van