Tijdens deze opleiding komen alle facetten van het beroep aan bod. Zo leer je het uitsnijden, uitbenen en winkelklaar maken van varken, rund en kalf. Je maakt vleesbereidingen en je leert het versnijden van gevogelte en konijn. Specifieke vleesproducten leer je ook zelf maken, zowel basis als verfijnde producten. Verder bied je je klanten ook warme en koude verkoopsklare gerechten aan. De cursus basis bedrijfsbeheer brengt je op de hoogte van commerciële, juridische en financiële aspecten van het ondernemerschap.

Waar en wanneer?
MomentStartlessenroosterLocatiePrijsInschrijven
Dag23 september 2019lessenroosterGent975 Euro
Alle prijzen inclusief BTW. In geval van meerjarige opleidingen geldt de prijs enkel voor het eerste jaar.


Wil je als zelfstandige starten?
Maak kennis met Start me up.
Het traject op maat dat je lanceert naar succesvol ondernemerschap.  Meer weten

Programma
  • Basis slager- spekslager
  • Vers vlees
  • Vleesbereidingen
  • Vleesproducten
  • Warme en koude verkoopsklare gerechten
  • Fijne vleesproducten en verkoopsklare gerechten
  • Beheer, hygiëne en organisatie
  • Basiskennis bedrijfsbeheer
Gelinkte filmpjes

Duale opleiding slager-spekslager

Met de steun van