Wij zijn in de regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant een toonaangevende opleidingsorganisatie die erkend is door de Vlaamse Overheid. Met meer dan 100 vaste medewerkers en een gespecialiseerd netwerk van meer dan 900 docenten organiseren wij een brede waaier aan praktijkgerichte opleidingen. Zowel particulieren, ondernemingen, overheidsbedrijven als openbare besturen kunnen bij ons terecht voor een kwalitatieve opleiding in één van onze 5 campussen in Aalst, Asse, Gent, Oudenaarde en Sint-Niklaas of op locatie. Wij pakken uit met de allernieuwste opleidingsvormen- en technieken zodat je de juiste kennis op de meest efficiënte manier verwerft. Onze docenten zijn dan ook stuk voor stuk mensen uit de praktijk. Want van wie kun je een vak beter leren dan van iemand met ervaring in de sector? SYNTRA Midden-Vlaanderen

Een diploma met waarde.

Getuigschriften en diploma's zijn officieel erkend door de Vlaamse Gemeenschap en worden afgeleverd door het Vlaams Agentschap voor Ondernemersvorming - SYNTRA Vlaanderen.

SYNTRA Vlaanderen

Ons opleidingsnetwerk wordt erkend en gesubsidieerd door SYNTRA Vlaanderen, het Vlaams agentschap voor Ondernemersvorming. Deze Vlaamse overheidsinstelling stelt het leerprogramma samen en zorgt voor de kwaliteitsbewaking. SYNTRA Vlaanderen overkoepelt 5 opleidingscentra (SYNTRA Limburg, SYNTRA AB, SYNTRA Midden-Vlaanderen, SYNTRA Brussel en SYNTRA West) die samen 24 SYNTRA campussen in heel Vlaanderen aansturen. Dankzij deze regionale verspreiding is er dus altijd een campus bij jou in de buurt!