Ben je startend ondernemer of wil je ondernemer worden? SYNTRA voor starters is er voor iedere ondernemer (in spé). Je kan bij ons terecht voor een individuele begeleiding en talrijke professionele opleidingen en workshops

Wij hebben alle tools in huis om je te begeleiden naar een geslaagd ondernemerschap. Want een goede voorbereiding is alles.

Onze intiatieven:
  • Opleidingen bedrijfsbeheer. Behaal op enkele maanden je attest Basiskennis Bedrijfsbeheer waarmee je voldoet aan de vestigingswetgeving. Ook als je al een attest op zak hebt, is deze opleiding bijzonder nuttig voor de opstart van een eigen zaak.
     
  • Workshops voor starters. We trainen zowel de commerciële competenties als de persoonlijke vaardigheden van (toekomstige) ondernemers.
     
  • Maak Werk van je Zaak. Ben je werkzoekende en droom je van een eigen zaak? Maak kennis met onze coaching voor werkzoekenden met ondernemersambities.
     
  • Ondernemerscoach. Heb je twijfels rond het ondernemerschap? Of een praktische vraag? Onze ondernemerscoach gidst je doorheen de initiatieven die jou vooruit kunnen helpen