Bijzondere annuleringsvoorwaarden:

Ben je ingeschreven in een opleiding, maar kun je niet langer deelnemen? Dan zijn volgende bijzondere annuleringsvoorwaarden van toepassing:

A) Bij een cursus met meer dan 36 uren:

  1. Kosteloos annuleren kan tijdelijk en uitzonderlijk (corona maatregel) tot daags vóór aanvang van de cursus.
  2. Als de annulatie gebeurt op de startdag van de cursus of binnen de eerste vier weken van de cursus is 50 % van het inschrijvingsgeld verschuldigd.
  3. Als de annulatie gebeurt na de eerste vier weken van de cursus is 100 % van het inschrijvingsgeld verschuldigd. 

B) Bij een cursus met minder dan 36 uren:

*Wegens corona garanderen we tijdelijk en uitzonderlijk een 100%-switch garantie tot de dag voor de cursus van start gaat.*

  • Onze switch-garantie betekent dat wij samen met jou op zoek gaan naar de beste oplossing om van opleiding te switchen. Denk aan het volgen van de opleiding op een later moment, een volwaardig online alternatief, het sturen van een vervanger in jouw plaats, switchen naar een andere gelijkaardige opleiding … 
  • De switch-alternatieven die aan bod komen, zijn afhankelijk van het type opleiding die je volgt. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om praktijklessen digitaal mee te volgen. 
  • Switchen is mogelijk tot de dag voor de start. Opgelet, indien de cursus al gestart is gelden onze algemene voorwaarden.
  • Wil je gebruik maken van onze switch-garantie? Neem hiervoor contact op met ons support team (rode knop onderaan)
  1. Als de annulatie gebeurt tussen 14 en 8 kalenderdagen voor de start van de cursus is 50 % van het inschrijvingsgeld verschuldigd.
  2. Bij annulatie vanaf 7 kalenderdagen voor de start van de cursus is 100 % van het inschrijvingsgeld verschuldigd.
  3. Indien u een vervanger stuurt voor deze cursus, rekenen we geen annulatiekosten aan.

Met de steun van