Bereikbaarheid
Voor cursisten die met eigen vervoer komen is er een grote parking voor de campus. Het is ook mogelijk om met het openbaar vervoer de campus te bereiken. Vanaf het station in Aalst is er een busverbinding met de campus. Omdat de dienstregeling af en toe verandert, is het raadzaam contact te nemen met De Lijn. Vanaf het station is het te voet naar de campus ongeveer 25 minuten stappen.

Lesmomenten
Van 8.45 uur tot 12.15 uur en/of van 12.45 uur tot 16.15 uur.

Eten & drinken
Het is mogelijk om eigen dranken en eten te nuttigen in de grote cafetaria. Je kan hier ook drank/snoep (1,80 euro/stuk) en/of broodjes (3 euro/stuk) aankopen via een bonnetjessysteem voor de start van de lessen.

Admnistratieve documenten
Documenten (kinderbijslag, treinabonnement, bewijs van inschrijving…) die wij moeten invullen moet je afgeven  op het secretariaat. De ingevulde documenten worden je zo snel mogelijk terugbezorgd.

Opmerkingen/vragen
Met alle vragen of problemen i.v.m. de opleiding kan je steeds rechtstreeks terecht bij de verantwoordelijke Wim Steppe: wim [dot] steppe [at] syntra-mvl [dot] be - 053 76 76 33. Blijf er vooral niet mee zitten!

Met de steun van