Ex-cursist Geoffrey over de opleiding die zijn carrière een nieuwe wending gaf

Geoffrey werkte als HR-officer toen hij op zoek ging naar een manier om de rekruteringscommunicatie van zijn werkgever te optimaliseren. Hij had al snel door dat zijn werkgever eerst en vooral een positief bedrijfsimago moest uitbouwen om ook aantrekkelijk te zijn op de arbeidsmarkt. Social media was aan een opmars bezig en Geoffrey rook mogelijkheden. Hij nam het heft in eigen handen en schreef zich in voor de opleiding Social Media Professional. Een eyeopener.

 "Meteen vond ik mijn draai in die opleiding. De enthousiaste aanpak van de docente Veerle De Jaeger werkt enorm aanstekelijk. Je wordt echt meegezogen in de wondere wereld van sociale media. Via praktijkoefeningen en door dingen zelf uit te testen ontdek je al snel wat wel en niet werkt. Aanvankelijk vreesde ik dat de opleiding mijn petje te boven zou gaan maar die vrees was compleet ongegrond. Bepaalde kanalen kende ik voor de opleiding helemaal niet en nu speel ik er mee."

Geoffrey's fascinatie voor social media groeide en hij waagde de sprong naar het ondernemerschap. Onder de naam Goof Productions begeleidt hij ondernemingen die zich via verschillende sociale media kanalen willen profileren om zo hun verkoop te boosten. "In mijn bijberoep als social media consultant kan ik mijn commercieel én creatief ei kwijt. Ik merk dat veel bedrijven en winkels  zich wel bewust zijn van de kracht van sociale media maar niet weten hoe ze er moeten mee omspringen." 

Van zijn passie zijn fulltime beroep maken. Daar droomt Geoffrey van. "Momenteel ben ik me volop aan het bijscholen om in de toekomst een full service oplossing te kunnen bieden aan mijn klanten. Zo ga ik me ook verdiepen in het bouwen van websites en in SEO."

Wil je hulp bij het inzetten van sociale media voor jouw bedrijf? Goof Productions kun je bereiken via 0473/86.82.21 of via de Facebook-pagina: https://www.facebook.com/GoofProductionsRonse 

 

 

 

Dit bericht gaat over: opleiding social media professional
Dit bericht werd aangemaakt op 25 september 2014.

Met de steun van