MicroStart voorziet financiering en begeleiding aan ondernemers in spé

Droom je van een zelfstandige zaak maar blijft het bij dromen omdat je financieel beperkt bent? Misschien kan MicroStart je droom helpen waarmaken. MicroStart voorziet microkredieten tot maximum 10.000 € voor wie geen toegang heeft tot traditionele bankkredieten om een zaak op te starten of te ontwikkelen.

Bovenop de financiële middelen kunnen de ondernemers in spé ook bij MicroStart terecht voor een gratis deskundige begeleiding. Via individuele gesprekken en groepsopleidingen krijg je op uiteenlopende vlakken advies van professionals: van administratie, marketing en financieel beheer tot boekhouding en recht.

 Zit ondernemerslust in je bloed en spreekt de mix van financiëring en begeleiding je aan? Op vrijdag 13 juni organiseert MicroStart Gent naar aanleiding van hun éénjarig bestaan de workshop "micro-ondernemer voor 1 dag". Je ontdekt er hoe microkrediet in de praktijk werkt en je krijgt de kans om micro-ondernemer voor 1 dag te worden. Na de workshop vindt er een receptie-netwerkmoment plaats en kun je van gedachten wisselen met andere (micro-)ondernemers. Inschrijven kan via gent [at] microstart [dot] be. De workshop vindt plaats in de Eetcafé Torekes in Vlotstraat 22 in Gent.

Ook SYNTRA Midden-Vlaanderen geeft mensen met ondernemersambities een duwtje in de rug. Ontdek op www.ondernemersambities.be de begeleiding en ondersteuning die wij voorzien voor iedereen die een eigen zaak uit de grond wil stampen.

Dit bericht gaat over: ondernemerschap, microkredieten
Dit bericht werd aangemaakt op 5 juni 2014.

Met de steun van