Opleidingen in de kijker (MAART)

Thema's van deze maand

 

De winter mag dan misschien koud en stormig geweest zijn, wij blijven hoopvol voor een zonnige, aangename lente. Om het voorjaar toch al goed in te zetten (en niet teveel van het weer af te hangen), hebben wij weer tal van toffe cursussen of bijscholingen voor jullie gepland in maart, waaronder enkele speciale uitschieters zoals fermentatie of shiatsu-massage voor paarden

Kijk zeker eens rond op onze website voor inspiratie! Kun je net als wij moeilijk kiezen? Dan vind je hieronder alvast enkele opleidingen in de kijker, die deze maand van start gaan. 

PS. Heb je iets leuks gezien maar is de opleiding al gestart? Klik toch eens op de link, voor sommige opleidingen kan je nog steeds inschrijven ook al is het al begonnen.


 Gezonde voeding

Wat is gezonde voeding? Volg ons op een boeiende voedingsreis door het lichaam en kom meer te weten welke impact voedsel heeft op ons lichaam.       

Start: di 10 maart (avond)          
Locatie: Gent

 

Fermenteren met groenten & kruiden

Fermenteren wint terug aan populariteit. (Her)ontdek deze culinaire traditie en zijn gezondheidsvoordelen in een tweetal lessen, en voeg een unieke smaak toe aan je voeding.

Start: woe 18 maart (avond)     
Locatie: Gent

 

Servicetechnieker batterij elektrische fiets

Een unieke opleiding dat uitgebreid ingaat op de lithium batterij van de elektrische fiets (o.a. hoe te behandelen, testen, …). Een aanrader voor e-bike dealers

Start: ma 9 maart (avond & weekend)

Locatie: Gent

 

Bouwen en onderhouden van fietswielen

De fiets- en fietswieltechnologie blijft evolueren op vlak van gebruikte materialen, waardoor het al fietsenhersteller of fietsenhandelaar belangrijk is om continu de kennis bij te schaven en technieken verder te verfijnen. Bouw aan je expertise met deze driedaagse training.

Start: vr 13 maart (dag)

Locatie: Gent

 

Textielprints ontwerpen met Adobe Illustrator

Eigen kledij ontwerpen is terug in. Maar wist je dat je zelf ook je eigen prints kunt designen? Krijg een introductie tot het Adobe programma en leer in no-time je eigen schetsen digitaliseren.

Start: za 7 maart (dag)

Locatie: Sint-Niklaas

 

Patroontekenen : modelstudie de jurk (specialisatie)

Vervolmaak je in het uittekenen van jurken met deze specialisatie, waarbij we actuele tendensen en verschillende moeilijkheidsgraden aan bod laten komen.

Start: di 24 maart (avond)

Locatie: Aalst

 

Shiatsu-massage voor paarden: basis

Ook voor paarden kan massage wonderen doen. Tijdens deze Shiatsu initatie leren we hoe we door deze techniek het totale welbehagen van het paard kunnen verhogen.

Start: di  24 maart (avond)

Locatie: Sint-Niklaas

 

Styling: opsteektechnieken & kapsels (gevorderd)

Heb je de basistechnieken van opsteekkapsels al onder de knie en wil je graag meer bijleren? In deze 3 lessen gaan we aan de slag met vlechten, krullen en hoe we technieken kunnen combineren.

Start: za 14 maart (dag)

Locatie: Gent

 

Make-up level 2: Glamour & Glitter

Smokey eyes, valse wimpers, extra glitter? Tijdens deze cursus leren we jou de technieken hoe feestmake-up aan te brengen en er stralend uit te zien op elk event. Hollywood here we come!

Start: di  17 maart (avond)

Locatie: Sint-Niklaas

 

Bijscholing van de voetverzorger: orthonyxie

Ingroeiende teennagels kunnen veel pijn en hinder veroorzaken. Daarom gaan we in deze cursus dieper in op de verschillende nagelregulatie technieken en wanneer & hoe de nagelbeugel te gebruiken.

Start: di  10 maart (avond)

Locatie: Aalst

 

Workshoppen in de kijker!

Tijdens deze maand bieden we ook weer heel wat eendaagse workshoppen aan. Op het menu:

 

-             Moksa therapie: 14 maart (Sint-Niklaas)

-             EHBO bij kinderen: 16 maart (Asse)

-             Pijn, het zit tussen uw oren: 21 maart (Sint-Niklaas)

-             Tui-na massage, de kunst van het ademhalen: 28 maart (Sint-Niklaas)

 

Starten met wijn – basis wijndegustatie

Wil je een gefundeerde mening over wijn kunnen vormen? Met onze vierdaagse wijncursus leer je de verschillende degustatietechnieken, de belangrijkste wijnlanden en de wondere wereld van het wijnmaken.

Tijdens maart & april worden er meerdere cursussen georganiseerd op de verscheidene campussen.

Start: ma 9 maart (avond)

Locatie: Asse

 

Degustatie Rum

Rum is een uitstekende degustatiedrank: een geweldig breed smakenpalet, met verschillende productietechnieken en rijping op vaten. Leer de verschillende soorten en smaken onderscheiden tijdens deze degustatie avond

Start: Do 19 maart (avond)

Locatie: Gent

Dit bericht gaat over: Opleidingen
Dit bericht werd aangemaakt op 4 maart 2020.

Met de steun van