Paardenliefhebber? Ontdek ons boeiend opleidingsaanbod

Paardenliefhebber? Of ben je een professionele ruiter die zijn skills verder wil verfijnen? Ontdek een aantal boeiende hippische opleidingen die binnenkort van start gaan. Onze campus in Sint-Niklaas beschikt over een eigen overdekte rijhal en een grote buitenpiste. Je krijgt les van docenten die expert zijn in hun vak.

  • EHBO bij paarden: in deze opleiding leer je de ernst van een situatie inschatten en ontdek je wat je zelf kan doen in afwachting van een dierenarts.

  • Hoefverzorging basis: tijdens deze cursus wordt naast theoretische kennis vooral aandacht geschonken aan de praktijk omtrent het correct bekappen van de paardenvoet.

  • Paardenfokker: het opzetten van een paardenhouderij is één zaak, ze rendabel maken en houden is weer een ander verhaal. EEn unieke kans voor uitbaters of medeverantwoordelijken.

  • Shiatsumassage voor paarden basis: shiatsumassage verhoogt het totale welbehagen van het paard. Deze initiatie onder leiding van Evy Macquoy van Equina zorgt ervoor dat je deskundig je eigen paard een volledige behandeling kan verstrekken.  

  • Zorgverlener met therapiepaarden: paarden zijn erg nuttig om mee in te schakelen in een therapeutische context en beschikken over belangrijke eigenschappen die het mogelijk maken om ze als co-therapeut op te leiden.

Vragen of twijfels? Neem contact met ons op via 078 157 158

Dit bericht gaat over: paarden, dieren, paardenopleidingen, hippische opleidingen
Dit bericht werd aangemaakt op 5 juni 2019.

Met de steun van