Slimme ondernemers zetten hun product niet enkel in de kijker in een winkel, maar ook op een webshop. Kwalitatieve productfoto's kunnen je site maken of kraken. Met een sprekende foto overtuig je potentiële klanten van jouw product en stimuleer je de verkoop. Je kan deze belangrijke taak overlaten aan een fotograaf of ook gewoon zelf opnemen.

Wat en voor wie?

Voor wie

Deze opleiding richt zich tot iedereen die zijn/haar product op een professionele manier in de e-commercemarkt wil zetten om verkoop te stimuleren. In de lessen laten we je proeven van enkele basisprincipes, voorkennis is niet vereist.

Waar en wanneer?
Programma

In deze opleiding komen volgende leerinhouden aan bod:

  • Inleiding in de principes van productfotografie
  • Aandachtspunten bij het fotograferen van een range aan producten
  • Basisprincipes in verwerking en correctie van productfoto's

 

Programma:

Na inschrijving krijg je toegang tot het online leerplatform waar je de basisprincipes van fotografie leert aan de hand van enkele video's. Je neemt dit best voor de start, en ten laatste na de eerste les door.

 

Les 1

In kaart brengen van de lesgroep. Inleiding in productfotografie-opstellingen.

 

Les 2

Samen uitwerken van enkele cases.

 

Les 3

Uitwerken van eigen materiaal onder professionele begeleiding.

Aanvullende info

Je hebt een DSLR of hoogwaardige systeemcamera nodig om de opleiding te volgen. Om foto’s te bewerken heb je een computer nodig die krachtig genoeg is om Adobe-toepassingen op te draaien. We stellen ook zelf computers ter beschikking (Apple).

Examens, praktijkproeven & getuigschrift

Na afloop van de cursus ontvang je een attest van lesvolging.

Met de steun van