Tijdens het uitvoeren van onderhouds- en herstellingswerken aan zowel gas- als stookolieketels dienen meestal elektrische metingen uitgevoerd te worden.  Het juist gebruiken van een multimeter en het correct interpreteren van deze metingen is een noodzaak aangezien dit zorgt voor het vlotter uitvoeren van de servicewerken.

 

Wat en voor wie?

Voor wie

Installateurs/onderhoudstechnici

Waar en wanneer?
MomentStartLocatiePrijsInschrijven
Dag01 oktober 2021Aalst242 Euro
Dag01 april 2022Aalst242 Euro
Alle prijzen inclusief BTW. In geval van meerjarige opleidingen geldt de prijs enkel voor het eerste jaar.
Programma
  • Welke waarden kunnen gemeten worden met de multimeter, V, mV, A, microA, ohm?
  • Uitmeten van contacten, NTC, PTC, ionisatie, ….
  • Interpretatie van deze metingen/ waarden
  • Hoe werken in de praktijk?
Aanvullende info

Meebrengen: Multimeter

De opleiding is erkend door Constructiv. Arbeiders tewerkgesteld in PC124 hebben recht op premies voor avond- en zaterdagopleidingen, tussenkomst in de opleidingskost, tussenkomst van € 15 per uur in de loonkost aan de werkgever en het stelsel van tijdelijke werkloosheid via winteropleiding. Meer info: www.constructiv.be.

De opleiding is erkend door Volta. Bedrijven en organisaties die vallen onder het PSC149.01 (RSZ prefix 067 of 467) hebben recht op een opleidingspremie voor iedere medewerker die deze opleiding volgt. Per medewerker bedraagt het premiebedrag maximum € 15,5/ uur. Vraag de premie online aan, ten minste drie werkdagen voor de start van de opleiding. Meer info: www.volta-org.be/nl.

 

Met de steun van