Als Vlaamse erkend onderhoudstechnicien GI - GII vloeibare brandstoffen kan je via loopbruggen ook je erkenning vernieuwen voor het Brussel Gewest.

Na inschrijving bezorg je je geldige attesten vloeibare brandstof, GI en/of GII voor Vlaanderen en Brussel via christl.de.corte@syntra-mvl.be

 
Wat en voor wie?

Voor wie

Alle onderhoudstechnici die een certificaat Brussel wensen te hernieuwen en in het bezit zijn van geldige certificaten gas en/of vloeibare brandstoffen Vlaanderen.

Waar en wanneer?
MomentStartLocatiePrijsInschrijven
Dag17 maart 2022Aalst423,50 Euro
Alle prijzen inclusief BTW. In geval van meerjarige opleidingen geldt de prijs enkel voor het eerste jaar.
Aanvullende info

Verplicht mee te brengen op het examen: meettoestel, protocol met serienummer

Let op!  De hernieuwing Brussel dient gevolgd te worden voor 30/06/2022.

De opleiding is erkend door Constructiv. Arbeiders tewerkgesteld in PC124 hebben recht op premies voor avond- en zaterdagopleidingen, tussenkomst in de opleidingskost, tussenkomst van € 15 per uur in de loonkost aan de werkgever en het stelsel van tijdelijke werkloosheid via winteropleiding. Meer info: www.constructiv.be.

De opleiding is erkend door Volta. Bedrijven en organisaties die vallen onder het PSC149.01 (RSZ prefix 067 of 467) hebben recht op een opleidingspremie voor iedere medewerker die deze opleiding volgt. Per medewerker bedraagt het premiebedrag maximum € 15,5/ uur. Vraag de premie online aan, ten minste drie werkdagen voor de start van de opleiding. Meer info: www.volta-org.be/nl.

In het kader van uw erkenning zullen volgende persoonlijke cursistgegevens aan BIM worden bezorgd: naam & voornaam, adres, rijksregisternummer, geboortedatum en –plaats, ondernemersnummer, GSM nummer, e-mailadres, opleidingsinstelling en type opleiding.

Deze opleiding is in samenwerking met SYNTRA Midden-Vlaanderen.

Met de steun van