Japanse gezichtsmassage is uniek in combinatie met stimulatie van de meridianen (energiebanen) en de acupunctuurpunten (tsubo). Deze zeer ontspannende massage heeft niet alleen een natuurlijk facelift-effect, maar harmoniseert op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. De massage omvat een nek-, gezicht- en hoofdhuidmassage, die inwerkt op de spieren, maar ook dienst doet als een energetische massage. Je spieren worden losgewerkt, maar daarnaast worden ook eventuele blokkades in de energiedoorstroom in je lichaam opgelost. De massage werkt door in het hele lichaam. Je kunt het vergelijken met acupunctuur, alleen wordt er niet gewerkt met naalden, maar met vingerdruk. We gebruiken zuivere oliën, verrijkt met zachte etherische olie.

 

Wat en voor wie?

Voor wie

Deze opleiding is geschikt voor professionals actief in de sector

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die naast de klassieke massage wil kennis maken met een techniek specifiek voor het gelaat.

Waar en wanneer?
Programma
  • Het programma:
  • Oosters concept van schoonheid
  • Ying Yang
  • Qi,Tsubo en meridianen
  • Natuurlijke facelift stimuleren Verschil tussen Japanse en westerse gezichtsmassage Japanse visie op gezichtsproblemen en het belang van de japanse gezichtsmassage Veel praktische tips
  • Praktijk: nekmassage, gezichtsmassage, hoofdmassage

 

Aanvullende info

mee te brengen :

- 2 handdoeken

- fleece dekentje

 

Er worden broodjes voorzien

 

Lesgever: Sonja Dupont

Toelatingsvoorwaarden

Geen voorkennis vereist

Examens, praktijkproeven & getuigschrift

Iedere deelnemer ontvangt een aanwezigheidsattest

Met de steun van