Tijdens het uitvoeren van onderhouden op verwarmingsketels (gas + vloeibare) is een rookgasanalyse met een elektronisch meettoestel een vast onderdeel.  Het juist kunnen interpreteren van deze analyse kan een grote impact hebben voor zowel klant als installateur/onderhoudstechnieker. Een correcte analyse kan de levensduur van een toestel verlengen, zorgen voor een lager verbruik en minder pannes.

Wat en voor wie?

Voor wie

Installateurs/onderhoudstechnici

Waar en wanneer?
MomentStartLocatiePrijsInschrijven
Dag23 maart 2022Aalst223,85 Euro
Alle prijzen inclusief BTW. In geval van meerjarige opleidingen geldt de prijs enkel voor het eerste jaar.
Programma
  • Welke waarden kunnen gemeten worden met het elektronisch meettoestel
  • Interpretatie van waarden
  • Onderhoud van het toestel
  • Praktijk rookgasanalyse (gas + vloeibare brandstoffen)
Aanvullende info

Meebrengen: eigen meettoestel

De opleiding is erkend door Constructiv. Arbeiders tewerkgesteld in PC124 hebben recht op premies voor avond- en zaterdagopleidingen, tussenkomst in de opleidingskost, tussenkomst van € 15 per uur in de loonkost aan de werkgever en het stelsel van tijdelijke werkloosheid via winteropleiding. Meer info: www.constructiv.be.

De opleiding is erkend door Volta. Bedrijven en organisaties die vallen onder het PSC149.01 (RSZ prefix 067 of 467) hebben recht op een opleidingspremie voor iedere medewerker die deze opleiding volgt. Per medewerker bedraagt het premiebedrag maximum € 15,5/ uur. Vraag de premie online aan, ten minste drie werkdagen voor de start van de opleiding. Meer info: www.volta-org.be/nl.

 

Met de steun van