Doorzettingsvermogen, enthousiasme en schitterende plannen zijn vaak niet voldoende om succesvol te zijn. Een goede voorbereiding is een belangrijke stap. In dit traject zorgt de combinatie van persoonlijke coaching en het delen van kennis, vaardigheden en inzichten in groep ervoor dat je uitgedaagd en gesteund wordt om goed voorbereid aan de slag te gaan.

Competente experten brengen je onmiskenbare skills bij, terwijl onze ondernemerscoach jou begeleidt en fungeert als een inspirerend klankbord bij de opstart van jouw eigen zaak.

Wat en voor wie?

Voor wie

Iedereen die van plan is om op korte termijn een zelfstandige zaak op te starten of het financiële luik van zijn/haar zelfstandige zaak onder de loep wil nemen.

Waar en wanneer?
MomentStartlessenroosterLocatiePrijsInschrijven
Avond23 november 2020lessenroosterGent250 Euro
Alle prijzen inclusief BTW. In geval van meerjarige opleidingen geldt de prijs enkel voor het eerste jaar.
Programma

In dit kortlopend traject krijg je alle informatie aangereikt hoe je jouw zaak financieel rendabel kan opstarten en op lange termijn verder kan uitbouwen. Het bestaat uit drie modules :

-Basis boekhouden (3 sessies) : in deze opleiding krijg je de nodige voorkennis aangereikt zodat je weet wat de boekhouder allemaal doen en welke taken hij of zij uitvoert.

-In de lessen ‘financieel plan’ (3 sessies) werk je een financieel plan uit. Want zonder een goed plan kan er geen goed financieel beleid zijn. Dit laatste is cruciaal in de uitbouw van je onderneming.

-Financiering (1 sessie) Tot slot willen wij je graag op een praktijkgerichte manier informatie meegeven over diverse financieringsvormen.

Tijdens dit traject is er ook 2 uur persoonlijke coaching voorzien en de mogelijkheid om jouw Startkompas te pitchen.

Met de steun van