Doorzettingsvermogen, enthousiasme en schitterende plannen zijn vaak niet voldoende om succesvol te zijn. Een goede voorbereiding is een belangrijke stap. In dit traject zorgt de combinatie van persoonlijke coaching en het delen van kennis, vaardigheden en inzichten in groep ervoor dat je uitgedaagd en gesteund wordt om goed voorbereid aan de slag te gaan.

Competente experten brengen je onmiskenbare skills bij, terwijl onze ondernemerscoach jou begeleidt en fungeert als een inspirerend klankbord bij de opstart van jouw eigen zaak.

Wat en voor wie?

Voor wie

Iedereen die van plan is om op korte termijn een zelfstandige zaak op te starten of de marketing van zijn/haar zelfstandige zaak onder de loep wil nemen.

Waar en wanneer?
MomentStartlessenroosterLocatiePrijsInschrijven
Avond05 oktober 2020lessenroosterGent250 Euro
Alle prijzen inclusief BTW. In geval van meerjarige opleidingen geldt de prijs enkel voor het eerste jaar.
Programma

In dit kortlopend traject leer je de basis om jezelf en jouw zaak in de markt te zetten. Het omvat drie modules :

-Personal branding (1 sessie) : In deze opleiding ga je in op wie je bent en hoe je jezelf in de markt kan zetten. Kortom jezelf als startende zelfstandige verkopen is het opzet van deze module.

-Opstellen marketingplan (2 sessies) : in deze opleiding krijg je de nodige basiskennis en inzicht in marketing en communicatie. Deze kennis verwerk je nadien in alle onderdelen van jouw marketingplan.

-Digitale marketing (2 sessies) : Tot slot wordt er ook dieper ingegaan op digitale marketing en werk je een eigen online marketingstrategie uit.

Tijdens dit traject is er ook 2 uur persoonlijke coaching voorzien en de mogelijkheid om jouw volledige Startkompas te pitchen.

Met de steun van