Doorzettingsvermogen, enthousiasme en schitterende plannen zijn vaak niet voldoende om succesvol te zijn. Een goede voorbereiding is een belangrijke stap. In dit traject zorgt de combinatie van persoonlijke coaching en het delen van kennis, vaardigheden en inzichten in groep ervoor dat je uitgedaagd en gesteund wordt om goed voorbereid aan de slag te gaan.

Competente experten brengen je onmiskenbare skills bij, terwijl onze ondernemerscoach jou begeleidt en fungeert als een inspirerend klankbord bij de opstart van jouw eigen zaak.

Wat en voor wie?

Voor wie

Iedereen die van plan is om op korte termijn een zelfstandige zaak op te starten of de marketing van zijn/haar zelfstandige zaak onder de loep wil nemen.

Waar en wanneer?
MomentStartLocatiePrijsInschrijven
09 oktober 2021Gent250 Euro
Alle prijzen inclusief BTW. In geval van meerjarige opleidingen geldt de prijs enkel voor het eerste jaar.
Programma

In dit kortlopend traject leer je de basis om jezelf en jouw zaak in de markt te zetten. Het omvat drie modules :

-Personal branding (1 sessie) : In deze opleiding ga je in op wie je bent en hoe je jezelf in de markt kan zetten. Kortom jezelf als startende zelfstandige verkopen is het opzet van deze module.

-Opstellen marketingplan (2 sessies) : in deze opleiding krijg je de nodige basiskennis en inzicht in marketing en communicatie. Deze kennis verwerk je nadien in alle onderdelen van jouw marketingplan.

-Digitale marketing (2 sessies) : Tot slot wordt er ook dieper ingegaan op digitale marketing en werk je een eigen online marketingstrategie uit.

Tijdens dit traject is er ook 2 uur persoonlijke coaching voorzien en de mogelijkheid om jouw volledige Startkompas te pitchen.

Aanvullende info

 

Ter preventie van corona, verlopen sommige van onze opleidingen deels online

 

Wat betekent dit?
Een aantal lessen volg je van thuis uit, een ander gedeelte vindt plaats vanop de campus. Deze mix biedt je enerzijds het comfort om les te volgen zonder grote verplaatsingen en anderzijds de dynamiek van leren op de campus. In beide situaties stuwt de groep gepassioneerde medecursisten en het professionele docententeam je vooruit. Ook bij de online lessen blijven we mikken op actieve participatie en benaderen we de leerstof op verschillende manieren. Om deel te kunnen nemen aan de online lessen, heb je enkel een laptop / PC / tablet, een webcam en internetverbinding nodig.

Examens, praktijkproeven & getuigschrift

Wie slaagt voor de pitch ontvangt een getuigschrift 'Succesvol Ondernemer' erkend door de Vlaamse Gemeenschap. Dit traject komt ook in aanmerking voor de Transitiepremie.

Met de steun van