Doorzettingsvermogen, enthousiasme en schitterende plannen zijn vaak niet voldoende om succesvol te zijn. Een goede voorbereiding is een belangrijke stap. In dit traject zorgt de combinatie van persoonlijke coaching en het delen van kennis, vaardigheden en inzichten in groep ervoor dat je uitgedaagd en gesteund wordt om goed voorbereid aan de slag te gaan.

Competente experten brengen je onmiskenbare skills bij, terwijl onze ondernemerscoach jou begeleidt en fungeert als een inspirerend klankbord bij de opstart van jouw eigen zaak.

Wat en voor wie?

Voor wie

Iedereen die een ondernemersidee heeft of van plan is om op korte termijn een zelfstandige zaak op te starten of van bijberoep naar hoofdberoep te gaan.

Waar en wanneer?
MomentStartLocatiePrijsInschrijven
Dag05 oktober 2021Gent350 Euro
Avond en weekend05 oktober 2021Gent350 Euro
Dag08 november 2021Sint-Niklaas350 Euro
Dag09 november 2021Asse350 Euro
Alle prijzen inclusief BTW. In geval van meerjarige opleidingen geldt de prijs enkel voor het eerste jaar.
Programma

-Persoonlijk intakegesprek met de ondernemerscoach
-Learning snacks in groep (88u)
   Personal branding (4u)
   Opstellen marketing plan (8u)
   Basis verkoop, technisch (4u) 
   Verkooptechnieken (8u)                             
   Basis boekhouden (12u)
   Financiering (4u)
   Opstellen van een financieel plan (12u)
   Opstartformaliteiten (4u afstandsleren)
   Vennootschapsvormen (4u) 
   Wetgeving en verzekeringen (8u)
   Pitchen (8u)
   Netwerken (8u)
   Futureproof ondernemen (4u)
-Persoonlijke coaching (2u)
-Pitch (1u)

Aanvullende info

Wil je liever zelf jouw traject samen stellen, dat kan. Via diverse formules, kan je jouw eigen traject uitbouwen in samenspraak met de ondernemerscoach. Heb je hier interesse in, stuur dan een mailtje naar anniek.chiau@syntra-mvl.Be

 

Ter preventie van corona, verlopen sommige van onze opleidingen deels online

 

Wat betekent dit?
Een aantal lessen volg je van thuis uit, een ander gedeelte vindt plaats vanop de campus. Deze mix biedt je enerzijds het comfort om les te volgen zonder grote verplaatsingen en anderzijds de dynamiek van leren op de campus. In beide situaties stuwt de groep gepassioneerde medecursisten en het professionele docententeam je vooruit. Ook bij de online lessen blijven we mikken op actieve participatie en benaderen we de leerstof op verschillende manieren. Om deel te kunnen nemen aan de online lessen, heb je enkel een laptop / PC / tablet, een webcam en internetverbinding nodig.

Examens, praktijkproeven & getuigschrift

Wie slaagt voor de pitch ontvangt een getuigschrift 'Succesvol Ondernemer' erkend door de Vlaamse Gemeenschap. Dit traject komt ook in aanmerking voor de Transitiepremie.

Met de steun van