De rente op een spaarboekje brengt onvoldoende op en velen gaan daarom op zoek naar alternatieven. Anderen beleggen dan weer jaren op de beurs, de verwachtingen blijven uit en zij wensen hun aanpak te verbeteren. Een beleggingsportefeuille samenstellen is inderdaad prettig, maar hoe kies je nu de juiste potentiële waarden?
Met de driedelige opleiding ‘Succesvol beleggen met behulp van technische analyse' leert u onafhankelijk en kordaat beleggen.
Je leert het belang en methodes om sectorrotatie tijdig te herkennen. De opgenomen kennis kan je nadien toepassen voor je eigen beleggingsportefeuille of voor het adviseren van beleggingen naar je klanten.

Wat en voor wie?

Voor wie

  • Medewerkers van bankkantoren
  • Beleggers met kennis van aandelen
Waar en wanneer?
MomentStartLocatiePrijsInschrijven
Avond11 oktober 2021Gent447,70 Euro
Avond07 maart 2022Gent447,70 Euro
Alle prijzen inclusief BTW. In geval van meerjarige opleidingen geldt de prijs enkel voor het eerste jaar.
Programma

Je maakt kennis met de voornaamste aspecten bij de studie van een grafiek. De theorie wordt uitgebreid getoetst met voorbeelden uit de praktijk. Daarnaast krijg je uitleg over gemiddelden en waarom analisten gebruik maken van indicatoren. Ook lijnstudies zoals de befaamde Fibonacci dienen om jouw slaagkans en bijgevolg jouw rendement op te krikken. Dankzij de goede basis uit de eerste en de tweede sessie, leer je op het einde het kaf van het koren scheiden.

Op eenvoudige manier leer je welke aandelen ervoor zorgen dat beursindexen stijgen. En waarom het net die aandelen zijn die thuishoren in je beleggingsportefeuille.

Het ene beursjaar is het andere niet. Daarom leer je ook tijdens het programma hoe je jouw portefeuille beschermt tijdens een moeilijk beursklimaat.

Met de steun van