Heb je de ambities om een zelfstandige zaak te starten? Dan moet je een basiskennis bedrijfsbeheer kunnen aantonen. Dit kan door het behalen van een getuigschrift 'basiskennis bedrijfsbeheer'waarmee je wettelijk in orde bent met de vestigingsreglementering.

 
In onze kwalitatieve opleiding bedrijfsbeheer leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om je bedrijf succesvol te beheren. We focussen daarbij niet alleen op de administratieve, financiële en wettelijke kant van de zaak maar ook je commerciële skills worden aangescherpt.
 
Je krijgt les van docenten die zelf in het bedrijfsleven staan en je helemaal klaarstomen om vol zelfvertrouwen je nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze opleiding is niet alleen een must voor wie een attest bedrijfsbeheer wil behalen maar ook een aanrader voor iedere startende ondernemer die goed voorbereid de sprong naar het ondernemerschap wil wagen.
 
We bieden de opleiding Basiskennis Bedrijfsbeheer in 3 lestempo's aan:
 Heb je je attest bedrijfsbeheer reeds op zak? Ben je op zoek naar tips & tricks voor een goed businessplan? Wij coachen je graag bij de opmaak van een haalbaarheidsstudie of geven je advies voor het verbeteren van je businessmodel.

NIEUW: e-bedrijfsbeheer

Zit je agenda te vol om een avond- of dagopleiding te volgen? Dan is een online opleiding bedrijfsbeheer vast iets voor jou.

In deze e-cursus bedrijfsbeheer laten we je niet aan je lot over. De opleiding e-bedrijfsbeheer combineert online leren met doelgerichte coachingssessies. Je studeert op je eigen tempo 4 modules uit de e-cursus in en je vult daarna de online haalbaarheidsstudie in. Je wordt hierin ondersteund door online begeleiding. Tijdens de coachingsessies krijg je de kans om al je vragen te stellen.

Net zoals in een klassieke opleiding bedrijfsbeheer gaan we ook in deze e-opleiding aan de slag met ondernemerscompetenties. Je komt meer te weten over administratie en boekhouden, commercieel beleid, recht en financieel beleid. Als je aan het einde van de rit slaagt, ontvang je een attest waarmee je voldoet aan de vestigingswetgeving. 

 

Met de steun van