Mode en grafische vormgeving, een perfecte match

Ook als creatieve ziel kan je bij Syntra je hart ophalen. We hebben namelijk een hele reeks nieuwe opleidingen in ons aanbod die we hieronder graag even aan je voorstellen.

Is het jouw droom om ontwerpen te maken voor de modewereld? Dan ben je misschien wel geïnteresseerd in onze opleidingen ‘Starten met patroontekenen’, ‘Perlage en broderie d’art voor haute couture’ of de specialisatie ‘Modelstudie Jurk’. In deze opleidingen zijn zowel creativiteit en technische vakkennis van groot belang. Ook als hoedenmaker in spe kom je bij ons aan je trekken. In de opleiding ‘Modist(e): hoedenmaker’ leer je hoeden ontwerpen met een perfecte pasvorm die volledig passen bij jouw gezicht of dat van je klant.

Sta je te popelen om jouw ontwerpen voor te stellen aan de hand van een professioneel portfolio? In de opleiding ‘Modeontwerp zoekt portfolio’ ontdek je hoe je lookbooks kan samenstellen met behulp van Adobe Photoshop en Adobe InDesign. Daarnaast leer je hoe je deze drukklaar maakt en hoe je ze best online publiceert. Ook textielprints ontwerpen is mogelijk met deze programma’s. We bieden voor zowel Photoshop als Illustrator nog steeds de opleiding ‘Textielprints ontwerpen’ aan.

Alle opleidingen op een rijtje:

Ben je een werknemer uit de mode- en confectiesector in België? Dan kan je via de IVOCleerrekening een tussenkomst van maximum € 640 per schooljaar ontvangen. Deze tussenkomst geldt ter compensatie van opleidingskosten die betrekking hebben op inschrijvingsgeld, lesmateriaal, vervoerskosten en/of kinderopvang. Ook werkzoekenden die jonger zijn dan 26 jaar en geen bacheloropleiding volgen op het moment van de aanvraag kunnen hiervoor in aanmerking komen. Wil je graag jouw aanvraag indienen of wil je eerst nog wat meer informatie hierover? We verwijzen je graag door naar www.leerrekening.be of www.ivoc.be.

Dit bericht werd aangemaakt op 17 januari 2020.

Met de steun van