Word een vakbekwaam technicus die goochelt met licht en geluid.

Tank je technische kennis bij met een praktijkgerichte opleiding. Wij maken van jou een crack in het auto- en motorenvak of een echte fietstechnicus die kickt op precisiewerk. Onze docenten zijn stuk voor stuk mensen uit de praktijk die hun expertise en liefde voor het vak met veel passie doorgeven.

Word een expert op vlak van beauty, styling en wellness met een opleiding tot schoonheidsspecialist of gespecialiseerde cursussen rond massage, styling, make-up... Wil je graag als zelfstandige starten? Of ben je op zoek naar een bijscholing om je verder te specialiseren? Vertrouw op onze professionals met jarenlange ervaring in de praktijk.

Heb je ondernemersambities en wil je starten als zelfstandige? Leer hoe je succesvol een zaak runt en hoe je een businessplan opstelt.

De vraag naar goede stielmannen is bijzonder groot. Wil jij graag aan de slag in de bouwsector waar de werkzekerheid bijzonder groot is? Onze experten ontwikkelen al doende je vakmanschap. Ook als je meer wil weten over duurzaam bouwen, afwerkings- en isolatietechnieken of energiebeheer kan je een beroep doen op onze knowhow. 

Op een ambachtelijke en vaktechnische wijze leer je van professionals hoe je een topproduct kunt bereiden.

Heb je een hart voor dieren? Maak kennis met onze professionele hippische opleidingen. Onze campus in Sint-Niklaas beschikt over een eigen overdekte rijhal en een grote buitenpiste. Ook voor wie aan de slag wil met honden of katten, bieden we een reeks kwaliteitsvolle opleidingen aan.

Te land, ter zee of in de lucht: ontdek onze opleidingen in de binnenvaart, de transport- en logistieke sector. Wil je vrachtwagenchauffeur worden? Efficiënt leren werken met een heftruck? Of je specialiseren in douanezaken? Vertrouw op onze expertise.

Professionele opleidingen die dieper ingaan op duurzaam energiebeheer en isolatietechnieken.

Ben je handig en sterk in logisch denken? Ontdek onze praktische opleidingen uit de elektriciteitssector.

Wij maken je wegwijs in het financieel labyrint van verzekeringen, pensioenen, kredietmogelijkheden, kostprijsberekening, fiscaliteit….

Wil je carrière maken in een wereld die voortdurend in beweging is? Onze kwalitatieve opleidingen maken je wegwijs in de boeiende sector van financiën, verzekeringen en vastgoed. Word boekhouder, beleggingsadviseur, fiscalist, vastgoedmakelaar, aankoopmakelaar of schaaf je expertise bij als je al in het beroep actief bent.

Maak kennis met ons ruim aanbod van paramedische opleidingen waarbij onze ervaringsdeskundigen op een praktijkgerichte manier hun kennis met jou delen. Naast opleidingen tot voetverzorger, gezondheidscoach, opticien bieden we ook een ruime waaier opleidingen aan voor de woonzorgcentra.

Kom meer te weten over het menselijk lichaam in al zijn aspecten.

Pagina's

Met de steun van