Succesvol zelfstandig starten

Kies zelf je persoonlijk start-me-uptraject als de beste voorbereiding om als zelfstandige te starten. Samen met je adviseur stel je jouw traject op maat samen, volgens jouw specifieke behoeften en noden. Compentente experten brengen je onmisbare skills en kennis bij. Toegewijde coaches begeleiden en inspireren je. Tijdens workshops toets je je vorderingen af aan de praktijk. Je maakt deel uit van een stimulerend netwerk dat je klaarstoomt voor een succesvol ondernemerschap.

Wat wordt jouw traject?

Het start-me-uptraject is flexibel. Je kiest zelf de duurtijd en de wijze waarop je je traject samenstelt. Je krijgt een persoonlijke coach en kiest zelf de learning snacks voor gerichte leermomenten rond onderwerpen die je boeien en essentieel zijn voor jouw zelfstandig ondernemerschap.

 • Intake
  Bij de intake stippel je samen met je coach je ideale traject uit, in voorbereiding van je opstart. We oriënteren ons via een screening en bepalen de richting die we samen uitgaan.
   
 • Coaching
  Met de coaching credits reserveer je persoolijke coaching gesprekken.
   
 • Learning
  Met de learning snacks boek je leermomenten die je kiest uit onze uitgebreide snackbar: opstellen financieel plan, basis boekhouden, netwerken, wetgeving, ... De snacks werden samen met starters en ondernemers ontwikkeld op maat startende van zelfstandingen.
   
 • Pitch
  Je legt je project en je ondernemingsplan voor aan drie juryleden uit het bedrijfsleven. Hun finale advies en feedback geven je de juiste richting voor de opstart van je zaak.

 

Schrijf je hier in voor één van onze gratis infosessies

 

Wil je liever onmiddellijk aan de slag?

Maak hieronder een afspraak voor een gratis intake

Meer informatie vind je op www.succesvolstarten.be

Met de steun van