Wij zien de ondernemer in jou

Wij zien de ondernemer in jou en bezorgen jou alles wat je nodig hebt om die ondernemer een vliegende start te geven, zodat je er staat, stralend en vol zelfvertrouwen.

Heb je interesse om vandaag of in de toekomst een eigen zaak uit te bouwen? Heb je een leuk idee maar weet je niet welke stappen je moet zetten om een succesvolle onderneming uit te bouwen?

Samen onderzoeken we of er vraag is naar je nieuw product of dienst. En of je ondernemersidee financieel haalbaar is. Laat je helpen door ons, we helpen je starten en groeien doorheen de eerste fases van het ondernemer zijn.

 

1. Waarom kiezen voor SYNTRA 

  • Unieke combinatie van kennis opdoen en vaardigheden bijschaven gecombineerd met coaching en persoonlijke begeleiding.
  • Brei een mooi vervolg aan je beroepsopleiding die je eerder bij SYNTRA volgde en start met je eigen onderneming. Bovendien zetten we je getuigschrift om in een diploma.
  • Krijg opleiding en begeleiding van ervaren en gepassioneerde vakspecialisten die zelf ondernemer zijn.
  • Wissel kennis, ervaringen en tips & tricks uit met andere ondernemers die de start van hun ondernemerscarrière voorbereiden.
  • Krijg na je opleiding advies over de commerciële haalbaarheid van je onderneming.

Of je nu student-ondernemer bent, 55-plusser die eindelijk haar droom wil waarmaken, creatieve freelancer of rasechte stielman: je kan bij SYNTRA terecht voor een traject op jouw maat.

2. Volg een 'Start me up'-traject

Heb je een goede dosis wilskracht, enthousiasme en een schitterend ondernemersidee? Dan is het ‘Start Me Up’-traject iets voor jou! Wij voeden je met de juiste kennis, inzichten en vaardigheden en lanceren je zo lijnrecht op je doel af.

Voordelen ‘Start Me Up’-traject:

  • Persoonlijk parcours up basis van jouw noden, wensen en doelen
  • Doelgerichte opleiding, coaching en workshops
  • Ervaren en gepassioneerde docenten en coaches (zelfstandige ondernemers pur sang)
  • Een netwerk van startende ondernemers die elkaar inspireren en motiveren
  • Stimulerend netwerk met een sterke missie: iedereen mee en samen het pad effenen voor een veelbelovende toekomst als zelfstandig ondernemer!

3. 25% korting

Volg je een 'Start me up'-traject na een beroepsopleiding (bij SYNTRA) dan ontvang je 25% korting op de kostprijs van het traject. Bovendien zetten we het getuigschrift dat je behaalde via beroepsopleiding om in een diploma na het succesvol beëindigen van je 'Start me up'-traject.

4. Neem deel aan een gratis infosessie

Je speelt met het idee om een eigen zaak te starten. Je ondernemersidee is nog pril of al heel concreet. Maar je breekt je hoofd over de praktische zaken en weet niet goed hoe eraan te beginnen. Schrijf je dan snel in voor één van de (online) sessies.

Neem deel

 

5. Werkzoekend, deeltijdse werknemer of bedreigd door ontslag? 

Met Jumpstarters, een samenwerking tussen Syntra en VDAB, helpen we je graag op weg om jouw droom te verwezenlijken. Jumpstarters biedt je een persoonlijke begeleiding om jouw ondernemersidee actief te verkennen en de haalbaarheid ervan in kaart te brengen op basis van een persoonlijk actieplan en een ondernemersplan. 

Ontdek meer hier

 

6. Gratis intakegesprek

Voel je de ondernemerskriebels? Sta je te popelen om je ondernemersdroom waar te maken? Maar weet je niet waar te beginnen? Dan helpt een intakegesprek je vast in de goede richting.

Wat mag je verwachten?

Bij de intake stippel je samen met je coach je ideale traject uit, in voorbereiding van je opstart. We oriënteren ons via een screening en bepalen de richting die we samen uitgaan. Daarnaast kan je vragen stellen over de opleiding Start me up.

Met de steun van